Saber patir t’assegura punts. L’Aleví ‘A’ i el Benjamí ‘A’ s’asseguren dos triomfs treballats per continuar a la part alta.

En un cap de setmana on el partit del Femení quedaria suspès, el CF Alella va tancar la jornada amb un balanç de sis victòries, un empat i cinc derrotes. L’Infantil (33) aconseguia un resultat vital contra el Vilassar de Dalt ‘C’ (4-3) per continuar tercer i quatre punts del líder. Després de començar manant amb dues dianes de Pol Gómez i Aitor Carrera, el CF Alella hauria de remuntar un marcador advers (2-3). La reacció roig-i-negra la protagonitzarien Omar i el capità Carrera .

L’Aleví ‘A’ (36), per la seva part, també hauria de suar de valent per endur-se el derbi contra el Masnou ‘C’, quart classificat i primer perseguidor del nostre equip en la classificació. Els deixebles de Nil Oleaga es veurien forçats a desplegar el seu millor joc després de veure com el Masnou li marcava dos gols en set minuts (2-0). Amb el 2 a 1 de Zapata i un hat-trick de Manel Suero (2-4) els roig i negres podrien aixecar el marcador advers i vèncer malgrat el 3 a 4 encaixat al 52’ (3-4).

Mentre l’Aleví ‘A’ es consolida en tercer lloc, l’Aleví ‘B’ (26) deixa enrere una dinàmica de quatre jornades sense guanyar després de golejar el Premià de Dalt ‘D’ (6-0). Tres dianes de Gavin Taylor i la resta marcades per Sergio Vives, Hugo Núñez i Martí Sala deixarien el xoc enllestit pel CF Alella.

Baixant cap a una categoria inferior observem com el Benjamí ‘A’ (31) és cinquè després de mantenir a ratlla el Lliçà d’Amunt (4-5). Joan Verdú i un doblet d’Ousmane van situar l’Alella amb la iniciativa (1-3), però els locals reaccionaven cada vegada que els nostres agafaven distància (2-3). Després del 2 a 4 marcat per Nil Caballero, el Lliçà faria el seu darrer intent d’empatar (3-4), però de nou Caballero apareixia per salvar el resultat pel CF Alella (3-5). El 4 a 5 final no canviaria la tendència del partit (4-5).

Ja per acabar, el Benjamí ‘B’ (39) segueix en tercera posició gràcies al set aconseguit contra el Cabrils ‘C’ (6-2). El líder és a quatre punts dels nostres jugadors, els quals tornarien a demostrar molta contundència en atac. Eric Bustamante (2), Ajani Noah Sené, Edu Bertran, Óscar Garcia i Raúl Cao certificarien la victòria roig-i-negra a casa.

Bons resultats dels grans

Per altra banda, al grup VI de la Quarta Catalana, CF Alella i Atlètic de Masnou també es repartien els punts al Municipal d’Alella. Els locals acumulen ja cinc jornades sense perdre i són onzens (16), mentre que l’Atlètic és tercer (30).

En la primera meitat, els groc-i-blaus se situaven amb un avantatge consistent (0-2) gràcies a un gol en pròpia porteria fet per Edu Romero (3’) i a una altra diana anotada per Guille Gallego (34’). El pas pels vestidors faria reviure l’Alella, bloc que signaria l’empat gràcies a Vide (61’) i Romero (65’).

En relació als Veterans, un cop de cap del capità Dani Gil donaria la victòria a als nostres al camp del Joan Font (0-1). El CF Alella dominaria el joc en tot moment i gràcies a aquest resultat pot recuperar la dotzena plaça (20 punts).