Salvar els mobles. L’Infantil guanya un partit de poc encert davant el Santvicentí ‘C’ per continuar a quatre punts del líder.

En una jornada on només tres dels nostres equips van poder tancar el cap de setmana guanyant, l’Infantil va ser un dels escollits per transmetre sensacions positives. L’equip de Gerard Escalada assaltava el camp del Santvicentí ‘C’ (0-2), un rival de la zona baixa, gràcies al doblet aconseguit pel capità.

Aitor Carrera, amb un penal (32’) i un gol marcat ben entrat el segon temps (52’), li donava la victòria al CF Alella (36). Aquest resultat ens deixa tercers i a quatre punts del líder, el Young Talent de Badalona (40). Carrera, per la seva part, és tercer en la pugna pel pitxitxi, amb un total de 24 gols en 13 partits.

Emulant l’Infantil, els altres dos blocs del club capaços de vèncer van ser el Benjamí ‘A’ (34) i el Benjamí ‘B’ (42). Els primers són cinquens (34) després de superar el Sant Celoni ‘C’ a casa (9-2), mentre que el ‘B’ ocupa la tercera plaça a un sol punt de líder gràcies a la maneta aconseguida davant el Cuatro Vientos ‘B’ (1-5).

La resta de la jornada

Premià de Dalt ‘B’ 1-0 Primer Equip I El Primer Equip és onzè amb 16 punts.

Veterans 1-1 Argentona I Els Veterans són dotzens amb 21 punts.

CF Calella ‘B’ 8-1 Juvenil I El Juvenil és setè amb 23 punts.

Cadet 1-6 CE Vilassar de Dalt ‘C’ I El Cadet és vuitè amb 22 punts.

Aleví ‘A’ 1-6 Aqua Hotel ‘C’ I L’Aleví ‘A’ és tercer amb 36 punts.

Atlètic Masnou ‘C’ 5-4 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 26 punts.

Aleví ‘C’ 3-7 CE Vilassar de Dalt ‘F’ I L’Aleví ‘C’ és dotzè amb 10 punts.

UE Vilassar de Mar ‘D’ 11-0 Benjamí ‘C’ I El Benjamí ‘C’ és sisè amb 26 punts.

Cabrera 3-1 Prebenjamí I El Prebenjamí és onzè amb 10 punts.

Femení-UD Lourdes (suspès) I El Femení és desè amb 7 punts.