El Benjamí ‘B’ s’enfronta a casa al Premià de Dalt, actual líder del campionat amb ple de victòries

El dia de Sant Jordi ens arriba amb ganes de gaudir del Sol i el bon ambient. Però aquesta setmana de roses i llibres ha estat d’especial concentració pel Benjamí ‘B’. L’equip dirigit per Marc Hurtado i Esteve Roura rep dissabte (11h) l’actual líder de la lliga: el Premià de Dalt.

L’Alella té l’oportunitat de tancar la jornada encapçalant la classificació si és capaç de derrotar el fins ara millor equip del campionat. Les diferències entre els dos equips, de moment, no són moltes.

Les xifres del Benjamí ‘B’ en aquest sentit són força bones: 12 punts de 15 possibles i una tercera plaça compartida amb el segon: el Dosrius

El Premià afronta el desplaçament a Alella amb ple de triomfs: 5 de 5 amb 33 gols a favor i només 6 en contra. El conjunt premianenc és el millor bloc ofensiu de la lliga i també l’equip que menys dianes ha rebut.

Les xifres del Benjamí ‘B’ en aquest sentit són força bones: 12 punts de 15 possibles i una tercera plaça compartida amb el segon: el Dosrius. El líder, per tant, és a 3 punts de marge i els nostres buscaran atrapar-los sumant el tercer triomf seguit.

L’Alella ve de derrotar la Juventus (4-2) i el Montgat (0-6), resultats que han deixat enrere l’única derrota patida a la lliga: 3 a 1 contra el Cirera. El Premià també s’ha enfrontat a aquests dos rivals, assolint resultats molt semblants: 6 a 3 contra la Juve i 0 a 5 a Montgat.

La resta de la jornada