El conjunt de Rafa Campaña visitarà el camp del Calella, mentre que els Veterans s’estrenen com a locals rebent la Penya Madridista Iluro.

La primera jornada de competició oficial ens va deixar dos resultats realment positius: un doble triomf del Primer Equip i els Veterans. Mentre la resta de categories del club continuen afrontant compromisos amistosos – no inicien la lliga fins el 29 de setembre o el 6 d’octubre – les dues plantilles sèniors ja són en plena temporada oficial.

Dissabte, a partir de les 18h, el Primer Equip s’enfrontarà al Calella, bloc que el curs passat va competir a la Tercera Catalana, quedant tercer per la cua i baixant a Quarta. El rival de l’Alella, el qual ha mantingut a alguns jugadors de l’any anterior, ve de vèncer per 0 a 3 al camp de la Juventus, sumant la tercera golejada més àmplia del grup en la jornada inaugural del campionat.

El Primer Equip s’enfrontarà al Calella, bloc que el curs passat va competir a la Tercera Catalana

Per part alellenca, pels de Rafa Campaña serà clau poder ampliar els efectius disponibles en relació al primer partit, comptant a més que el Primer Equip va patir l’expulsió d’Alexis en el triomf davant el Cabrera ‘B’ (2-0). Poder comptar amb jugadors de refresc a la banqueta és important per guanyar en un escenari com Calella.

En darrer terme cal parlar dels Veterans, conjunt que també disputarà la segona jornada de la Primera Divisió del Vallès-Maresme. Dissabte (18h) toca rebre la Penya Madridista Iluro, després de debutar amb grans sensacions al camp del Sistrells (1-3). Els blancs, per la seva part, aterren al Municipal necessitats, després de caure contra el Viejas Glorias (2-4).