Sentiment de família. Cristian Rodríguez dirigirà l’Aleví ‘A’ i coincidirà al club amb companys de projectes anteriors.

Des del CF Alella continuem treballant per preparar la temporada vinent i ho fem presentant els nous entrenadors que s’incorporen a la casa. Un d’ells és Cristian Rodríguez (1988), tècnic de l’Aleví ‘A’ pel curs 2017-2018.

Rodríguez, conegut com a ‘Urruti’ pels amics del futbol, ja ha estat en dinàmica de l’equip abans de marxar de vacances. Amb passat al Pomar, on va coincidir amb els coordinadors actuals de l’Alella, i treballant també a una entitat de referència com la Fundació Grama, en Cristian aterra al club amb ganes de fer-ho bé.

“Estic content, sobretot pel bon ambient que he notat des de l’inici. La feina que ha fet Kevin és bona. L’equip està unit i és competitiu. Ja té bastants automatismes agafats sobre el model de joc. Ara li donaré el meu segell personal”, declara.

Quan Rodríguez parla d’en Kevin fa referència a Kevin Sorbas, entrenador del planter del club. Sorbas i ell són grans amics i s’han coordinat per aconseguir que el projecte de l’Aleví ‘B’ d’aquest any tingui la continuïtat necessària amb el pròxim Aleví ‘A’ que es formarà.

“La idea és estar a dalt. Els coordinadors no m’han exigit res, però l’objectiu que em poso és intentar ascendir de categoria”, diu Cristian Rodríguez amb rotunditat.

Canvi de xip

D’estar dirigint un Aleví de Preferent a Santa Coloma, el tècnic passa a la Tercera Divisió, canvi que l’obligarà a adaptar-se. “T’has d’adaptar a un ritme més baix i a situacions de desatenció per part d’alguns jugadors. Jo, de tota manera, em preparo igual els entrenaments i la temporada. Com si fos a Preferent, però tenint clar que tot anirà a una velocitat menys”, apunta.

Segons Cristian Rodríguez, la fita del cos tècnic “és aconseguir que els jugadors siguin intel·ligents quan tinguin la possessió i quan juguin sense pilota”. Sens dubte, l’entorn és l’adient perquè això succeeixi.

“El grup de pares és bo i la coordinació està treballant bé. Que en un club humil com l’Alella entris al vestidor i estigui tot preparat ja diu molt”, valora el nouvingut a la casa. Segur que tot li anirà bé.