Felicitem els sis equips del club que han tancat la lliga sense veure cap targeta. Tots ells han estat símbols de joc net

En determinades situacions del joc, forçar una targeta et pot salvar d’un mal major. Això forma part del futbol, tot i que també hem de valorar la bona predisposició per mantenir un joc net sobre la gespa.

Al final ens dediquem a la formació, i els valors que d’ella emanen estan molt vinculats amb l’educació i el respecte cap al contrari.

Durant els últims dies hem estat revistant les estadístiques més importants de la temporada 2019-2020; una d’elles la de les amonestacions rebudes. En total, el club ha vist 150 targetes grogues i 27 vermelles.

Un cop revisat tot plegat, creiem oportú felicitar especialment les 10 plantilles que han tancat la lliga sense cap expulsió: Infantil ‘A’, Aleví ‘A’, Aleví ‘C’, Aleví ‘D’, Benjamí ‘A’, Benjamí ‘B’, Benjamí ‘C’, Prebenjamí i Veterans. Quasi el 60% de les plantilles de l’entitat, doncs, no s’han quedat amb 10 durant tota la temporada.

Quasi el 60% de les plantilles de l’entitat, doncs, no s’han quedat amb 10 durant tota la temporada.

Excel·lent el futbol 7

Si ens centrem en el futbol 7 (on hi tenim a 9 equips en competició), només hem vist 7 targetes grogues en tota la temporada!

En aquest sentit, volem felicitar l’Aleví ‘B’, l’Aleví ‘C’, l’Aleví ‘D’, el Benjamí ‘A’, el Benjamí ‘B’ i el Prebenjamí, ja que són els sis blocs del club que no han vist cap targeta en tota la lliga. Trajectòria impecable.