L’Aleví ‘B’ goleja el Cabrils ‘C’ (0-7) per consolidar-se dins del TOP5, mentre que el Prebenjamí protagonitza una èpica remuntada a casa (4-3)

La darrera jornada de futbol a Alella ens ha deixat diversos protagonistes destacats. El primer d’ells és l’Aleví ‘B’, guanyador del seu duel al camp del Cabrils ‘C’ (0-7). El conjunt dirigit per Toni Larrosa encadenava la sisena victòria consecutiva, liderat pels gols de Marc Conesa (3), Edu Bertran (2), Luca Faure i Eric Bustamante.

El CF Alella va dominar el xoc de principi a fi, ja que en el primer minut de partit ja guanyava per 0 a 1. Gràcies a aquesta espectacular ratxa, l’Aleví ‘B’ suma 39 punts i ocupa la cinquena plaça del campionat, a només sis del líder i a tres del segon classificat. Tot és possible pels deixebles de Larrosa.

Per altra banda, qui també va fer els deures el passat cap de setmana va ser l’Aleví ‘C’, autor de la segona golejada més àmplia del curs davant l’AEILL ‘D’ (12-1). El bloc d’Erik Viana acumulava tres jornades sense vèncer, però va reaccionar amb el seu millor futbol.

La igualtat es va mantenir fins al quart d’hora de partit, quan l’Alella va obrir forat amb el 3 a 1. A partir d’aquí, tot va anar rodat pels locals. Sis dels vuit jugadors de camp alellencs van poder marcar, fet que encara aporta més valor al triomf.

Cal destacar el hat-trick d’Unay Olmo, Joan Verdú i Eric MartínezCarles Manchado, Dani Mayral i Luca també van marcar. L’Alella és ara cinquè amb 37 punts i té la tercera plaça a només quatre punts de marge.

KO a un rival directe

En la llista de bones notícies, també hi ha lloc per al Benjamí ‘A’. El bloc de Sergi Botías havia fallat en els darrers partits contra rivals de la zona alta, però el passat cap de setmana els nostres sí que van complir. L’Alella, quart classificat amb 34 punts, va derrotar el Rocafonda, tercer amb 37.

El Prebenjamí va demostrar que mai es rendeix i que pot competir en qualsevol situació: remuntada d’un 1 a 3 en contra!

El triomf, a més, va arribar amb remuntada, després que el Benjamí ‘A’ encaixés el 0 a 1 al 9’ de partit. Abans de l’equador del xoc, però, Neo Bel (14’), Pedro Olba (21’) i Pablo Puertas (24’) van fer reaccionar els locals (3-1). Malgrat el 3 a 2 del Rocafonda, l’Alella va mantenir el caràcter per endur-se el xoc amb el 4 a 2 final de Pedro (34’).

Orgull de remuntada

Sens dubte, per tancar la crònica del cap de setmana, no podem deixar de parlar del Prebenjamí, el rei del caràcter. Els més menuts del club van demostrar que mai es rendeixen i que poden competir en qualsevol situació. Contra l’AEILL ‘B’ (4-3), l’Alella va patir durant molts minuts malgrat avançar-se amb un gol d’Asier Barrondo (3’).

Els visitants van remuntar la situació adversa, situant-se amb un 1 a 3 favorable d’allò més preocupant. Però els nostres van saber reaccionar amb energia. Enzo (15’) va retallar distàncies al 15’, obrint la reacció que van acabar culminant Asier(21’) i el mateix Enzo (39’). Aquest resultat deixa el Prebenjamí vuitè amb 20 punts i amb la moral molt reforçada.

Primer Equip 2-4 Tiana | El Primer Equip és onzè amb 23p |

Masnou 0-3 Veterans | Els Veterans són tercers amb 45p |