El conjunt de Manrique Rodríguez completa una remuntada sublim contra la UE Vilassar de Mar ‘D’ (4-2)

El debut al futbol 11 de l’Infantil ‘B’ ens està deixant una gran llista d’alegries aquesta temporada. Malgrat la inexperiència de la plantilla en categoria gran i del desavantatge físic que pateix l’equip en molts partits jugats contra adversaris de segon any, la competitivitat d’aquest grup queda demostrada jornada rere jornada.

El passat cap de setmana, el CF Alella va tornar a superar-se, derrotant el tercer classificat gràcies a una sublim remuntada. L’Infantil ‘B’, ara cinquè amb 35 punts, va ser capaç d’aixecar un marcador de 0 a 2 en contra davant el Vilassar de Mar ‘D’ (4-2).

El nostre rival ens havia derrotat en la primera volta (4-0), i aterrava a Alella conscient de comptar amb una major fortalesa física. Malgrat que el futbol de combinació el van posar els locals des de l’inici, dos errors infantils van costar dos gols en contra.

Una centrada mal refusada per Ibai va acabar amb el 0 a 1 (5’) i, poc després, una pèrdua en camp propi va propiciar el segon gol del Vilassar (25’). Encara restava molt de temps per consumir i els jugadors de Manrique van continuar jugant des del darrere amb confiança.

Per sort, abans del descans va canviar el signe del matx. L’Alella va retallar distàncies mitjançant Óscar Giraldo (37’), i això va augmentar la moral dels nostres (1-2). En la represa es van viure dos minuts de bogeria: Gavin Taylor (53’) i Álex Moure (55’) apareixien per capgirar el resultat del matx (3-2). El cop rebut va deixar el Vilassar tocat, i finalment el partit va acabar amb un 4 a 2 després del darrer gol d’Ander Barrondo (65’).

En la represa es van viure dos minuts de bogeria: Gavin Taylor (53’) i Álex Moure (55’) apareixien per capgirar el resultat del matx

Bona tornada del Benjamí ‘A’

En la crònica del cap de setmana també destaquem la bona tornada a la competició oficial protagonitzada pel Benjamí ‘A’. El bloc de Sergi Botías, cinquè amb 37 punts, va reaparèixer golejant la Juventus ‘B’ (3-7). Aquest resultat permet al CF Alella mantenir-se a punts de la tercera plaça.

La dotzena victòria del curs es va començar a gestar des de l’inici del duel, ja que en menys de 10 minuts el Benjamí ‘A’ ja manava per 0 a 3. Pedro Olba (2’) i Aleix Fernández (4’ i 8’) van marcar pels visitants.

Tot seguit, la Juve va fer el 1 a 3, però de seguida les coses ja tornaven a estar ben encarrilades per l’Alella. Aizik (20’) i Marc Olba (26’ i 33’) van marcar per situar el 1 a 6. La Juventus es va arribar a posar 3 a 6 abans del 3 a 7 definitiu marcat per Pedro (38’).

Cabrils ‘B’ 6-1 Primer Equip | El Primer Equip és onzè amb 26p |

Veterans 1-1 Pomar | Els Veterans són sisens amb 47p |

FE Montgat ‘B’ 3-2 Juvenil | El Juvenil és setè amb 28p |

Cadet 11-0 Pla d’en Boet ‘B’ | El Cadet és líder amb 54p |

UD Molinos 6-2 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és quart amb 38p |

Aleví ‘A’ 1-4 Santvicentí ‘C’ | L’Aleví ‘A’ és líder amb 57p |