Suport del club al futbol femení. El CF Alella acudeix a la presentació de la campanya #Orgullosa, projecte dedicat a potenciar el futbol femení català

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir el passat dimarts l’espectacular presentació del nou projecte #Orgullosa amb tots els equips femenins de Catalunya i de les Seleccions Catalanes. Aquesta iniciativa pretén potenciar i promoure el futbol i futbol sala femení a Catalunya. El CF Alella, representat pel seu president, Joan Vidal, i pel vicepresident, Manel Domínguez, va ser-hi present.

Davant de més de 600 persones, la majoria representants i jugadores de clubs de tot el territori, la Federació Catalana de Futbol van exposar els quatre eixos bàsics del projecte: formació, ajudes econòmiques, accessibilitat en l’organització de diferents activitats que ajudin a les noies a iniciar-se en el món del futbol i visibilitat, amb la creació d’un departament exclusiu a la Federació que vetllarà pel bon funcionament del futbol femení.

El president de la FCF, Andreu Subies, va explicar que el projecte #Orgullosa “ha de ser el punt de sortida d’un gran futur del futbol i futbol sala femení català”. “Necessitàvem tenir una estructura sòlida i estable per poder fer aquest pas endavant”, afirmava Subies.

Sens dubte, una de les grans sorpreses de la nit va ser el missatge de suport enviat per la millor jugadora del món, l’actual pilota d’or, Carli Lloyd, qui va animar a totes les jugadores a lluitar pels seus somnis. En aquest sentit, cal destacar que un dels principals objectius d’#Orgullosa és duplicar la xifra de llicències federatives al llarg dels pròxims tres anys.

En la presentació també hi van participar la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; la Consellera de Presidència, Neus Munté; el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; el vicepresident del FC Barcelona Jordi Mestre; i el vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont; així com totes les jugadores de les Seleccions Catalanes de futbol i futbol sala i els representants dels equips femenins de Catalunya.