La Federació Catalana de Futbol ha donat per acabades les competicions de base sense descensos i limitant els ascensos a possibles vacants.

La Federació Catalana de Futbol ha donat per acabades les competicions de lliga 2019-2020, anunciant que no hi haurà descensos de categoria en futbol base i que tots els possibles ascensos s’efectuaran mitjançant el criteri de cobertura per vacants segons el millor coeficient i seguint les premisses de territorialitat.

Què significa això? Doncs que els ascensos de categoria d’aquells equips que han acabat la temporada com a primers classificats queden en suspens i que ara per ara CAP es pot concretar ni confirmar. Tot dependrà de les places vacants que quedin en la temporada 2020-2021 a l’hora de configurar tots els grups de les diverses categories de formació.

És evident que aquest criteri restringeix molt la xifra d’equips que han quedat campions que finalment ascendiran. Els mèrits guanyats al camp no tindrán, doncs, una traducció automàtica en resultats esportius.

La present temporada estava sent un èxit sense precedents pel CF Alella, ja que després de l’ascens dels Veterans a Divisió d’Honor, ara el Juvenil ‘B’, el Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’ figuraven com a líders de les seves lligues quan les competicions van quedar aturades.

La generació del Juvenil ‘B’ tanca el curs com a líder del grup 27 de Segona amb 43 punts, 9 més que el CF Les Franqueses i el Molinos.

De la mateixa manera, el Cadet ‘A’ també havia complert el seu objectiu de guanyar-se una plaça a Preferent. L’Alella (47) comptava amb un avantatge de 8 punts vers el Bufalà, segon classificat (39).

Per acabar, també felicitem l’Infantil ‘A’ pel seu gran campionat al grup 35 de Segona. Amb 45 punts, 2 més que el Cardedeu, els nostres completen una temporada de primer nivell.

Volem donar les gràcies als jugadors, al cos tècnic i a les famílies del Juvenil ‘B’, Cadet ‘A’ i Infantil ‘A’ per com ens han representat arreu de Catalunya aquesta temporada. Esperem poder seguir comptant amb vosaltres i repetir èxits en el futur.