Els Veterans cauen al camp del Cabrera en el partit decisiu per pujar a la Divisió d’Honor, resultat que deixa l’Alella sense ascendir de categoria

Ho hem tingut a tocar, però finalment no ha pogut ser. El Club de Futbol Alella jugarà la temporada vinent a la Primera Divisió del Vallès Maresme, la mateixa categoria que aquest curs. El somni de l’ascens a la Divisió d’Honor es va trencar ahir al vespre, després de caure al camp del Cabrera en el partit únic de play-off (4-1).

Els locals, malgrat ser superats per l’Alella en suports a la graderia, van deixar el duel encarrilat gràcies a uns 30 primers minuts de màxima efectivitat ofensiva. Tres ocasions clares i tres gols; d’aquesta manera va encarrilar el Cabrera la promoció d’ascens davant els Veterans.

Ja havíem advertit de la màgia ofensiva dels vermells, el bloc més golejador de la categoria, i aquest actiu es va imposar. L’Alella, per la seva part, no va estar fi de cara a gol malgrat gaudir d’aproximacions molt perilloses i, malgrat dominar més durant el segon temps, no es va poder posar en perill el resultat.

Els Veterans tanquen el curs 2017-2018 amb una decepció dolorosa, fet que no ha de menystenir la brillant trajectòria de l’equip

Els Veterans tanquen el curs 2017-2018 amb una decepció dolorosa, fet que no ha de menystenir la brillant trajectòria que ha protagonitzat aquest equip durant tot l’any. El curs vinent ho tornarem a intentar, ja que hem demostrat ser de Divisió d’Honor. Dani Gil tanca l’any sent pitxitxi amb 22 gols, acompanyat per Jordi Ignasi (14), Kike Aldana (13) i Eric Aymami (12).

Des del club volem felicitar la plantilla pel comportament que han tingut sobre el terreny de joc i els animem a seguir representant tan bé els colors de l’Alella. Óscar, Dani, Quique, Sergi, Jordi, Ramon, Oliva, Joan, Jordi Ignasi, Kike, Eric, Gigi, Iban, Ignasi, Albert, Michelle, Alexis, Bachi, Sergi Jo, Collado i Xavi! Gran temporada!