El Cadet competeix fins al final quedant vuitè i amb un darrer empat contra un aspirant al TOP3 (2-2)

Tercers, amb 74 punts i amb una ratxa final espectacular per tancar la temporada 2023-2024. El Prebenjamí ‘A’ S8 tanca el curs amb una nota excel·lent, guanyant el seu darrer partit de l’any a casa contra el Dosrius (2-0).

Un doblet de Jesús Vega li donava el 24è triomf de la temporada a un Alella que només ha cedit punts en 6 de les 30 jornades. Aquest espectacular rendiment li ha permès guanyar-li la partida al Teià en el duel per la tercera plaça.

El Prebe ha tancat el campionat encadenant set triomfs seguits. En aquesta ratxa, l’Alella ha aconseguit mantenir la porteria a zero en quatre partits i ha marcat 43 gols. Uns registres, sobretot els defensius, espectaculars i difícils de veure en una categoria com la Prebenjamí.

Competir fins al final

Destaquem també l’empat del Cadet ‘A’ a casa contra el Santvicentí (2-2), resultat que deixa l’Alella vuitè al final de la lliga. Els verds han sumant 38 punts gràcies al darrer empat. El Santvicentí ha estat lluitant tot l’any per quedar tercer i s’ha quedat a tocar d’aquesta posició. Alex Nova i Mauro van marcar per part local en un matx que va començar amb avantatge alellenc i va acabar amb els verds igualant un 1 a 2 en contra.

El Juvenil, per la seva part, tanca la lliga amb una victòria de molta moral al camp del quart classificat, l’Argentona (1-2). Gran final de lliga de l’equip, sumant 13 dels darrers 21 punts en joc. Remuntada brutal de l’Alella amb doblet de Nil.

El Juvenil, per la seva part, tanca la lliga amb una victòria de molta moral al camp del quart classificat

Benjamí ‘B’ S10 3-3 Vilassar de Mar

Santvicentí 5-5 Aleví ‘A’ S11

Infantil ‘B’ 1-3 Vilassar de Mar

Martorelles 2-1 Veterans

Prebenjamí ‘A’ S7 3-1 Rocafonda

Espanyol 3-0 Aleví ‘A’ S12