Tercera plaça assegurada i rècord de gols: amb aquest titular es pot definir la jornada viscuda per l’Infantil i l’Aleví ‘A’ 

El darrer cap de setmana de futbol ens va deixar dos protagonistes clars dins de l’organigrama esportiu del CF Alella. Parlem de l’Infantil i l’Aleví ‘A’, els dos conjunts del club que van sumar els triomfs més amplis de la jornada.

L’Infantil (51) es va exhibir davant la UD Molinos, deixant enrere tres partits on sempre havia encaixat gols (8-0). Mancant tres jornades pel final del campionat, els deixebles de Gerard Escalada s’asseguren la tercera plaça de la classificació, ja que s’han distanciat a 11 punts del Cirera (40), quart en la taula.

Davant la UD Molinos, els protagonistes en atac serien Pol Gómez i Aitor Carrera, amb dos hat-tricks, Claudio Barbosa i Luca Van de Braak. Partit molt seriós per encarar la recta final amb confiança.

Nou rècord per l’Aleví ‘A’

L’altre conjunt destacat del cap de setmana va ser l’Aleví ‘A’ (60), també tercer després d’exhibir-se davant l’AD La Llàntia. Els jugadors de Nil Oleaga tenen la tercera plaça bastant encaminada, però encara manquen tres partits per jugar i el Masnou (56) és a quatre punts.

L’AD La Llàntia es va veure superat en totes les facetes: intensitat, qualitat en la combinació i pressió en la recuperació. Manel Suero (4), Álex Ballesteros (3), Lucas Rodrigo (3), Hugo Palao, Julián Castella i Bruno Vilardell (2) serien els golejadors d’un Alella que va establir el seu rècord ofensiu de la temporada.

Contra l’AD La Llàntia l’equip va sumar el millor balanç de gols anotats i rebuts en un sol matx i va establir el seu millor registre a domicili, superant les deu dianes convertides davant el Vilassar de Mar (1-10) i el Canet (1-10).

La resta de la jornada

1r Equip 3-1 PB Barcino I Segons amb 3 punts a la Copa Barcelonès) |

Sant Pol 1-0 Veterans I Els Veterans són setens amb 40 punts |

Tiana-Juvenil (suspès) I El Juvenil és onzè amb 24 punts |

Masnou ‘C’ 2-1 Cadet I El Cadet és desè amb 32 punts |

Aqua Hotel ‘D’ 3-3 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 45 punts |

Aleví ‘C’ 2-3 Rocafonda I L’Aleví ‘C’ és onzè amb 22 punts |

Benjamí ‘A’ 4-1 StaEulàlia de Ronçana I El Benjamí ‘A’ és quart amb 49 punts |

El Prebenjamí va descansar I El Prebenjamí és onzè amb 19 punts |