Tornar a la dinàmica habitual: aquest és l’objectiu del Juvenil després d’una ratxa complicada que va culminar amb una experiència negra viscuda a Vilassar de Dalt

Quan un grup de nois joves passen per una situació traumàtica practicant la seva passió sempre és complicat tornar a agafar confiança. El Juvenil del CF Alella va viure el passat cap de setmana com un company del Vilassar de Dalt patia una lesió d’extrema gravetat mentre els dos clubs s’enfrontaven. El partit quedaria suspès amb bon criteri per part de l’àrbitre, ja que cap dels dos blocs tenia energia per continuar.

Diumenge (13:30h), l’equip de Samu Guerrero i Bernat Gispert té una nova oportunitat de tornar a gaudir del futbol sense incidents. L’Alella rep el Young Talent, dotzè classificat amb 18 punts després d’aconseguir doblegar el Pla d’en Boet (3-2).

El Juvenil (24), per la seva part, ocupa la vuitena plaça de la taula i, entre alguns mals resultats i el partit viscut a Vilassar, acumula sis jornades sense aconseguir el triomf. Després de viure la seva millor ratxa, sumant 10 punts de 12 possibles, l’Alella s’ha frenat en sec, però diumenge l’equip ho deixarà tot al camp per reaccionar.

La clau està en la solidesa defensiva, aspecte del joc que ha fallat en les últimes sis jornades (21 gols rebuts). Contra el Young Talent, equip que ens va derrotar a la primera volta (5-2), buscarem oblidar el tràngol viscut a Vilassar de Dalt i sumar un triomf que ho faci tornar tot a la normalitat. Endavant nois!

La resta de la jornada

Primer Equip-UD Molinos ‘B’ (dissabte a les 18h).

AE Dosa-Veterans (dissabte a les 16h).

Cadet-CE Mataró ‘C’ (dissabte a les 9:30h).

Juventus ‘B’-Infantil (dissabte a les 14:15h).

Atlètic de Masnou ‘B’-Aleví ‘A’ (dissabte a les 9h).

Aleví ‘B’-Dosrius (dissabte a les 11h).

Llavaneres ‘F’-Aleví ‘C’ (diumenge a les 11:15h).

Cirera ‘C’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:15h).

Premià ‘C’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 10:15h).

Benjamí ‘C’-Atlètic de Masnou ‘C’ (diumenge a les 12:30h).

Prebenjamí-La Salle Premià (dissabte a les 11:30h).