El CF Alella aconsegueix avançar-se en el marcador contra l’Argentona, però acusa diversos errors defensius comesos durant el segon temps.

El tercer classificat del grup IV de la Tercera Catalana visitava diumenge el Municipal amb la missió d’acostar-se a la promoció. L’Alella, per la seva part, afrontava l’encontre amb absències importants com la del capità Bernat Gispert. Tot i la diferència de punts existent entre ambdós conjunts, seria l’equip de Carlos Garcia qui es podria avançar.

David Sánchez marcaria el 1 a 0 pel CF Alella abans d’arribar a la mitja hora (24’), gol que acabaria sent contrarestat per l’empat fet per Gerard Rovira (35’). Amb el 1 a 1, l’Argentona enviaria una pilota al travesser, tot i que la igualada es mantindria fins a la segona part.

Seria aleshores quan diverses errades defensives de l’Alella acabarien condemnant els verds. Dídac Bancells capgiraria la situació al 61’ (1-2), Rovira faria la tercera diana dels quadribarrats finalitzant una bona acció per banda (67’) i de nou Bancells s’encarregaria de sentenciar el xoc rematant des de la frontal (73’).

Mal dia en defensa (6-1)

A la Segona Divisió Cadet (grup 28), el CF Alella no podia sumar un bon resultat al camp de l’AD La Llàntia. Mancant 25 minuts per la conclusió, els locals guanyaven per un contundent 6 a 0, avantatge que seria parcialment corregit pel solitari gol d’Esteve Roura (71’). El Cadet (25) continua desè i encadena ja tres derrotes seguides.

Tornen a gaudir (1-3)

Al grup 40 de la Segona Divisió Infantil, els nostres jugadors recuperarien les bones sensacions a la lliga, imposant-se al camp de l’AC Juventus ‘B’. Tots els gols del partit es viurien a la segona part, sent Dani Martín (50’) i Carlos Alejandro Camprondon (69’ i 70’) els artífexs de la victòria alellenca. El bloc de Nacho López és quart (52) a només cinc punts del líder.

Superats (1-7)

Per altra banda, a la Tercera Divisió Aleví (grup 35), l’equip de Bernat Gispert i Samu Guerrero es veuria clarament superat pel Tiana ‘B’. Després de rebre tres gols (0-3), Óscar Blanch activaria de nou les opcions del CF Alella fent el 1 a 3 (32’), però la resposta visitant seria massa contundent (1-7). L’Aleví (26) és onzè i ja ha perdut vuit partits en aquesta segona volta.

Volen el títol (5-3)

Sens dubte, un dels grans protagonistes del cap de setmana seria el Benjamí ‘A’. Els nostres joves talents encadenarien la divuitena jornada seguida sense perdre guanyant a casa davant l’Aqua Hotel ‘D’. Aquest triomf, sumat gràcies als gols d’Hugo Palao, Pau Llorente (2), Hugo Núñez i Oriol Cabero, situa l’Alella (59) a només dos punts del Sant Pol ‘D’ (61), líder del grup 26 de la Tercera Divisió.

Al grup 28, a més, el Benjamí ‘C’ completaria el seu mes d’abril perfecte, remuntant un 2 a 0 advers al camp de la Juventus ‘D’. Aquest resultat deixa l’equip d’Alejandro Ferrer en tercera posició (44). Per últim, recordar que el Benjamí ‘B’ cauria a casa contra el Cabrils (2-12) i que el Prebenjamí tampoc podria puntuar davant el Canet (0-1).

Final de la lliga (5-0)

A la Segona Divisió Femenina de Catalunya (grup III), el CF Alella disputaria el darrer partit de lliga de la temporada al camp del Premià de Dalt. Les negre-i-granes caurien contra el segon classificat del campionat i tanquen la temporada en penúltim lloc (9). Els Veterans, per la seva part, caurien per la mínima davant el líder (0-1) i baixen fins a la vuitena plaça de la seva competició. El Pla d’en Boet ens allunya de l’ascens.