Després de quatre jornades sense guanyar i de deixar-se el lideratge de la lliga, els Veterans visiten el Sant Fost buscant la reacció

Ens espera un nou cap de setmana de baixes temperatures, horitzó que no ens fa cap por. Qui vol guanyar, ho vol fer sempre, sigui quin sigui el marc. Aquesta és l’actitud amb la qual els Veterans han d’afrontar el seu difícil compromís de lliga al camp del Sant Fost (dissabte a les 16h), ja que els toca jugar contra el conjunt que menys a perdut en tota la temporada: només una derrota.

Ells són segons, mentre que el CF Alella ha caigut a la quarta plaça per culpa de quatre jornades seguides sense vèncer (1 empat i 3 derrotes). Només un punt separa a Sant Fost (35) i Veterans (34), mentre que el líder, l’Argentona, té 38 punts.

Aquest, precisament, és l’únic bloc que ha estat capaç de vèncer el Sant Fost. Va ser el passat 11 de novembre i per la mínima (1-0). Els nostres buscaran la reacció lluny d’Alella per tal de reactivar tota la confiança acumulada gràcies als bons resultats obtinguts abans del Nadal. Aquest equip és capaç de guanyar a qualsevol, i ja ho ha demostrat! Força Veterans!

També contra el segon

De la mateixa manera, igual que els Veterans, l’Infantil ‘B’ també prepara el seu partit contra el segon classificat. En aquest cas, dissabte el Calella ‘B’ visitarà Alella (15h). Igual que en el cas dels Veterans, el bloc de Manrique és quart i espera acostar-se als tres primers derrotant el segon.

De la mateixa manera, igual que els Veterans, l’Infantil ‘B’ també prepara el seu partit contra el segon classificat

La separació entre CF Alella i Calella és de 5 punts (29 i 24) i els dos conjunts arriben al xoc amb la mateixa dinàmica: tres victòries consecutives. Cal tenir en compte, però, que el Calella està marcant el doble de gols que l’Infantil ‘B’ (61 per 30), i que fora de casa el nostre pròxim rival n’ha anotat 37.

El partit és el penúltim compromís de la primera volta i, per tant, té una importància moral rellevant. En cas de vèncer, l’Alella es posaria a només 2 punts del segon i dependria d’ell mateix per superar-lo, ja que a hores d’ara tenim un encontre menys que el Calella. Com a última dada important, dir que el Calella no ha estat capaç de guanyar a cap rival del TOP5: 1 derrota i 2 empats.

La resta de la jornada

Primer Equip-Calella (diumenge a les 13h)

Premià de Dalt-Juvenil (dissabte a les 18h)

Cadet-Vilassar de Mar ‘E’ (dissabte a les 13:15h)

AEILL ‘C’-Infantil ‘A’ (dissabte a les 19:15h)

Vilassar de Mar ‘C’-Aleví ‘A’ (diumenge a les 9h)

Aleví ‘B’-Dosrius (dissabte a les 10:30h)

Aleví ‘C’-Salesians Mataró ‘C’ (dissabte a les 12h)

Aleví ‘D’-Cabrils ‘B’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘E’ (descansa)

Atlètic Masnou ‘B’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:30h)

Benjamí ‘B’-Cirera ‘D’ (dissabte a les 10:30h)

Benjamí ‘C’-AEILL ‘D’ (dissabte a les 9h)

Juventus ‘B’-Prebenjamí (dissabte a les 11:45h)