L’Infantil, els Veterans i el jugador del Cadet Esteve Roura són escollits pel jurat com a vencedors en tres categories diferents.

Un Pavelló Abelardo Vera ple fins a la bandera donaria la benvinguda a totes les entitats esportives d’Alella per celebrar la tercera edició dels premis Alella Valora l’Esport. Esportistes, famílies, dirigents dels clubs i autoritats compartirien una vesprada carregada de bona sintonia i caliu.

La regidora d’esports Glòria Mans seria l’encarregada de donar el tret de sortida de la cerimònia, dirigint-se a tots els presents amb unes paraules de lloança cap a la pràctica esportiva. “L’esport compta amb uns valors que s’han d’intentar promoure com a valors culturals i socials. La tenacitat, el sentit de la disciplina i l’esperit de superació són elements que tots necessitem”, destacaria Mans.

“Aquests premis suposen un reconeixement als èxits de les persones que fan esport, però també als entrenadors, als directius i a la feina de les entitats. Mai heu d’oblidar que, encara que no es pugui guanyar sempre, el millor és passar-s’ho bé fent esport”, afegiria abans d’iniciar l’entrega de premis.

L’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, també presidiria l’esdeveniment i pujaria a l’escenari per formular “un profund missatge d’agraïment a totes les persones que dediquen una part del seu temps a aconseguir que l’esport del poble vagi endavant”.

En la categoria d’èxits esportius, el CF Alella seria reconegut amb tres distincions. L’equip Infantil del club guanyaria el premi ‘Equip o col·lectiu masculí de formació’, mentre que els Veterans recollirien el guardó ‘Equip o col·lectiu masculí open’. A més, el jugador del Cadet Esteve Roura seria premiat amb el diploma ‘Esportista masculí de formació’.

Per acabar, la resta de nominats del club – Benjamí ‘A’, Benjamí ‘C’, Marc Sisó, Xavi Alonso i Hugo Núñez – rebrien els seus respectius diplomes i podrien gaudir del caliu i l’ovació del públic assistent.

Fotogaleria dels premis