Repassant dades i estadístiques de les últimes temporades, hem descobert que hi ha cinc jugadors del planter que han guanyat títols de lliga consecutius!

Aquiles Andreu, Nil Caballero, Marc Mallafre, Shayne Kirksay i Sergi Forcada. Cinc jugadors ara en categoria Infantil i que ja fa molts anys que formen part de la nostra estructura de planter. Doncs bé, aquests cinc magnífics han aconseguit completar una fita molt difícil de superar: guanyar tres lligues consecutives jugant en categories diferents.

L’Aquiles, en Nil, en Marc, en Shayne i en Sergi van ascendir sent Alevins de primer any en la temporada 2017-2018, proclamant-se campions de Tercera Divisió. Un any després, el mateix guió: títol de lliga de la Segona Divisió Aleví per completar el doblet.

Aquiles Andreu, Nil Caballero, Marc Mallafre, Shayne Kirksay i Sergi Forcada

Aquest curs, ja formaven part de l’Infantil ‘A’, tot i ser de primer any, i al costat dels seus companys més experimentats han estat capaços de repetir èxit i tornar a quedar primers. Des del club els volem reconèixer aquesta trajectòria exitosa, ja que de ben segur que ens costarà tornar a viure una etapa com aquesta amb un grup tan ampli de jugadors. Felicitats nois!