La victòria per la mínima deixa el Primer Equip a només tres punts del segon classificat. Victòria de caràcter en els minuts finals.

Una injecció de moral de primer ordre. Això és el que va experimentar el Primer Equip després d’endur-se el derbi contra la Unió en el partit que tancava la jornada del passat cap de setmana (0-1). L’equip de Carlos Garcia va demostrar una enorme capacitat de sacrifici al llarg dels 90 minuts per encadenar el cinquè partit consecutiu puntuant.

L’Alella, que ha sumat 13 dels últims 15 punts, viu el seu millor moment del curs. Tota la manca de sort que havia afectat la plantilla en els primers partits de lliga sembla haver-se esmicolat, ja que el gol del triomf va arribar en una acció molt desafortunada de la Unió: un intent de rebuig en una falta lateral servida al minut 87 que va culminar amb l’esfèrica al fons de la xarxa. Amb el gol, la plantilla va esclatar d’alegria a la banda, ja que el resultat permetia al CF Alella superar a la Unió i situar-se sisè amb 16 punts, només a tres del segon.

Mentre el Primer Equip guanyava amb èpica, els Veterans ho feien amb autoritat contra l’AD La Llàntia (4-1). El líder suma ja 22 punts, gràcies als gols de Quique Aldana, Àlex(2) i Jordi Puig. Dues dianes al primer temps i un parell de contraatacs van ser suficients per vèncer i conservar el lideratge.

Doblet Infantil

En categoria Infantil, destacar el doble triomf de l’Infantil ‘A’i l’Infantil ‘B’. Els primers, tercers amb 12 punts, encadenaven la quarta victòria seguida al camp del Montgat ‘B’ (0-2), imposant-se amb gols d’Hugo Núñez i Max Borrell. El ‘B’, per la seva part, aconseguia el tercer triomf en quatre jornades golejant el Santa Susanna ‘B’ (5-0). L’Alella va marcar en cinc ocasions durant els 30 primers minuts, sent Oriol Cabero (2) i Álvaro Debeaupte (3) els encarregats de situar l’equip en cinquè lloc.

En categoria Infantil, destacar el doble triomf de l’Infantil ‘A’ i l’Infantil ‘B’

De la mateixa manera, l’Aleví ‘A’ també va fer la seva feina, derrotant a casa el Premià (8-3) per sumar la quarta victòria en cinc duels de lliga. Els jugadors de Kevin Sorbas van remuntar dos marcadors adversos (0-1 i 1-2) amb gols d’Ousmane Corominas (4), Sergi Forcada, Shayne Kirksay i Nil Caballero(2).

Si la golejada de l’Aleví ‘A’ ja va ser contundent, la de ‘B’ encara va ser més impactant: un 1 a 12 contra l’AD La Llàntia ‘C’. El CF Alella, quart amb 12 punts de 12 possibles, va aconseguir que tots els seus jugadors de camp fessin gol: Marc Conesa, Eduard Bertran (3), Óscar Garcia, Pol Mur, Eric Bustamante (2), Lionel Bailon (2), Luca Faure i Bernat Martí.

Doblet oposat

En darrer terme, destacar els triomfs sumats pel Benjamí ‘A’ i el Benjamí ‘B’, resultats que van arribar de forma oposada. El Benjamí ‘A’, tercer amb 12 punts, va endur-se un xoc molt igualat a Argentona (1-2) amb Oriol Roman i Neo Bel com a líders en atac. El ‘B’, per sort, va gaudir de més tranquil·litat contra el Teià (0-13) i ja és quart amb 9 punts. Marc Serrano (3), Nicolás Martínez, August Bruguera (3), Teo Sala (3), Isaac Boiro (2) i Edu Blanco van marcar per l’Alella.

Bufalà ‘C’-Juvenil (ajornat) | El Juvenil és novè amb 4 punts.

Cadet (descansa) | El Cadet és segon amb 12 punts.

Juventus ‘D’ 2-6 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és sisè amb 9 punts.

Aleví ‘D’ 0-9 Vilassar de Mar ‘F’ | L’Aleví ‘D’ és onzè amb 5 punts.

Aleví ‘E’1-6 Pla d’en Boet ‘C’ | L’Aleví ‘E’ és novè amb 6 punts.