Els tres equips protagonitzen una remuntada èpica contra el Vilassar de Dalt ‘B’, el Tiana ‘B’ i el Santvicentí ‘E’

En un cap de setmana de descans pels Veterans, l’Infantil ‘A’ i el Benjamí ‘C’, tres equips del club van ser capaços d’aixecar marcadors adversos i imposar-se en els seus respectius compromisos de lliga. Parlem del Primer Equip, de l’Infantil ‘B’ i de l’Aleví ‘D’.

El conjunt de Carlos Garcia, onzè amb 26 punts, sumava el vuitè triomf de la temporada al camp del filial del Vilassar de Dalt (1-2). La victòria va arribar de la manera més èpica possible: en l’últim minut del partit. L’Alella s’havia avançat al 13’ gràcies a un gol de Rubio, però havia vist com el Vilassar empatava de la mà de Sergio Sánchez (49’).

Malgrat encaixar aquest cop, els nostres no es van rendir i van continuar competint per sumar els tres punts. La bona disposició mostrada sobre el terreny de joc va tenir el seu premi, ja que Rubio va tornar a marcar al 90’ per donar-li una gran alegria a l’Alella (1-2).

Reaccions de l’Infantil ‘B’ i l’Aleví ‘D’

Guions similars al del Primer Equip van viure l’Infantil ‘B’ i l’Aleví ‘D’. El bloc de Manrique Rodríguez es va imposar al Tiana ‘B’ (4-3), i segueix quart amb 32 punts.

El Tiana, fins ara cinquè, va posar l’Alella contra les cordes en la primera part (0-2), però els gols d’Álvaro Debeaupte (2), Álex Moure i Gavin Taylor van fer reaccionar l’Infantil ‘B’. El 4 a 3 del Tiana va fer patir una mica l’Alella, però el resultat va acabar sent favorable als de casa.

L’Aleví ‘D’ es va avançar, però va veure’s forçat a remuntar tres vegades: 1 a 2, 2 a 3 i 3 a 4 en contra.

I pel que fa a l’Aleví ‘D’, els nostres també van fer els deures a casa, en aquest cas contra el Santvicentí ‘E’ (6-4). Per primer cop aquesta temporada, l’Alella suma tres triomfs seguits, fita que es va aconseguir després d’aixecar tres situacions de marcador en contra durant el partit.

L’Alella es va avançar, però va veure’s forçat a remuntar tres vegades: 1 a 2, 2 a 3 i 3 a 4 en contra. El caràcter mostrat pels roig-i-negres va ser espectacular per tal de certificar una victòria que deixa l’Aleví ‘D’ desè amb 23 punts. Max Zellmer (2), Miami Kirksay (2), Jordi Fernández i Leo Capdevila van marcar pels locals.