Volem recordar grans actuacions dels nostres equips i comencem amb la darrera gran golejada sumada pel Primer Equip

Esperem que la competició torni molt aviat, de fet ja hi ha alguns indicis que ens fan pensar que les lligues s’activaran, però hem de ser pacients i complir amb totes les mesures. Mentre continuem esperant per fer el que més ens agrada, competir, us proposem tornar enrere per reviure les golejades més importants dels nostres equips.

Volem començar amb el Primer Equip, i amb un duel jugat la temporada passada. En la dissetena jornada del campionat, el conjunt de Carlos Cuevas va assolir el seu rècord golejador en tota la lliga 2019-2020. Va ser a casa i contra l’AE Empenta. El partit va acabar amb un contundent 7 a 2 per l’Alella.

Aquell duel va ser un pas important de cara a acabar la temporada assaltant la cinquena plaça de la taula

Jesús Rodríguez i Albert Garcia van signar dos doblets, mentre que Rafa Muñoz i Adri Cenzano van marcar la resta de gols. L’Alella sempre va anar per davant i només va encaixar quan el marcador era de 3 a 0 i de 4 a 1.

Aquell duel va ser un pas important de cara a acabar la temporada assaltant la cinquena plaça de la taula i amb un balanç de 32 punts, 10 victòries, 2 empats i 7 derrotes. L’equip va tancar la lliga encadenant quatre jornades invicte.