L’Aleví ‘A’ S12 tira endavant un partit molt ajustat contra el Mataró (7-3) en els minuts finals

La ratxa de sis partits consecutius sense perdre haurà d’esperar. El Primer Equip va perdre el derbi contra la Unió, desaprofitant un 0 a 2 favorable i jugant amb 10 jugadors durant els darrers 40 minuts de partit. El desgast físic va passar factura a un equip que ho havia fet molt bé a l’inici del matx.

De fet, Albert Guardia (20’) i Steeven (40’) van deixar el derbi quasi sentenciat pels verds, però l’expulsió del ’8’ de l’Alella ho va complicar tot.  Just abans, Aleix Armero havia reactivat a la Unió amb l’1 a 2. Després va arribar l’expulsió, la qual forçava l’Alella a jugar amb 10 uns 40 minuts. Miravet, de penal, va fer el 2 a 2 al 81’ i en el tram final el derbi es va decantar amb un gol de Pau Franquesa (89’). Aquest resultat ens deixa vuitens amb 19 punts. A recuperar-se i seguir. Som-hi nois!

En un context de partit molt igualat, tres fogonades de Vasily i Bruno Coy van certificar el triomf verd (7-3).

Guanyem el duel particular

L’altre protagonista de la jornada va ser l’Aleví ‘A’ S12, guanyador del seu duel a casa contra el Mataró (7-3). Els nostres van obtenir la ‘venjança’ esportiva, després de caure per 5 a 4 en la primera volta, i van demostrar poder competir perfectament contra un rival de la zona més noble de la taula.

El Mataró, vuitè, està lluitant per acabar la lliga entre els quatre primers, i només és a 3 punts del top4. L’Alella, per la seva part, puja fins al desè lloc amb 20 punts.

Els nostres van remuntar el gol inicial mataroní amb dianes de Marc Sala (6’) i Jan Gil (16’), però els groc-i-negres van tornar a igualar (2-2). Un doblet de Bachir (22’ i 25’) va donar-nos avantatge més ampli (4-2) i, després del 4 a 3 visitant, va arribar l’acceleració alellenca final. En un context de partit molt igualat, tres fogonades de Vasily i Bruno Coy van certificar el triomf verd (7-3).

Salesians 1-3 Prebenjamí ‘A’ S8

Cabrils 5-3 Aleví ‘B’ S12

Benjamí ‘A’ S9 4-4 AEILL

Benjamí ‘B’ S10 4-1 Rocafonda

Aleví ‘A’ S11 7-5 Cirera

Rocafonda 3-1 Veterans

Montgat 0-2 Infantil ‘A’

Cadet ‘A’ 6-2 Premià de Dalt