L’Aleví ‘D’ puntua per segon partit seguit i aconsegueix el rècord de gols de la temporada. Triomfs vitals de Benjamí ‘A’ i Prebenjamí

La setmana de presentació del Centenari també ha tingut futbol del bo. Us deixem la crònica amb tres equips com a protagonistes. Començarem amb l’Aleví ‘D’, guanyador del seu partit contra La Llàntia per 13 a 0. L’Alella ha aconseguit el seu rècord ofensiu de la temporada i, encara més important, puntuar per segon partit consecutiu.

És la primera vegada en tota la lliga que els nostres poden sumar punts en dos duels seguits. Niccolo (4), Álex (3), Iu (2), Ernest (2) i Luís (2) van ser els autors de la golejada alellenca. Aquest resultat deixa l’Aleví ‘D’ tretzè amb 19 punts i ens fa encarar amb optimisme el darrer tram de la lliga.

Triomf clau

El Benjamí ‘A’, per la seva part, va deixar enrere una ratxa de tres partits sense guanyar. L’Alella es va desfer del Vilassar de Mar en un duel competit (3-2), sumant un triomf vital en les seves aspiracions per mantenir-se a Segona. Un doblet d’Aleix Sala ens va donar un avantatge sòlid al 17′ de partit, però el Vilassar va retallar al 21′ amb el 2 a 1 (2-1).

La diana definitiva pels locals la va fer Vasily (3-1), al 23′. A partir d’aquí, l’equip va disposar d’ocasions per sentenciar, però va faltar punteria. El Vilassar també va tenir opcions, però només va encertar a marcar el 3 a 2. El triomf ens deixa novens amb 24 punts.

El Benjamí ‘A’, per la seva part, va deixar enrere una ratxa de tres partits sense guanyar. L’Alella es va desfer del Vilassar de Mar

Fins al final

Per acabar, felicitem el Prebenjamí per la seva victòria al camp de l’Atlètic Masnou (1-3). Els nostres es tornen a posar cinquens amb 46 punts, a només 2 de la tercera plaça. L’Alella lluitarà pel TOP3 fins al final. Al Masnou, Aniol (2) i Bosco van marcar pel Prebenjamí.

La resta de la jornada

Veterans (descansa) I Els Veterans són 8ens amb 30p I

Santvicentí 0-0 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 13è amb 22p I

Cadet ‘B’ 2-6 Premià de Dalt I El Cadet ‘B’ és 15è amb 12p I

Infantil ‘A’ -Vilassar de Mar (suspès amb 6-0) I

Infantil ‘B’ (suspès) I L’Infantil ‘B’ és 9è amb 33p I

Aleví ‘A’ 1-5 Mataró I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 17p I

Mataró 6-1 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Santa Susanna 8-2 Aleví ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és 8è amb 33p I

Premià de Dalt 2-2 Aleví ‘E’ I L’Aleví ‘E’ és 13è amb 13 p I

La Llàntia 7-4 Benjamí ‘B’ I El Benjamí ‘B’ és 5è amb 42p I