El Municipal d’Alella es va omplir amb prop de 400 persones per celebrar el final de la temporada 2017-2018

Feia anys que el Club de Futbol Alella no organitzava un esdeveniment de gran escala d’aquestes característiques. I el balanç no va poder ser millor. A banda de les presentacions de temporada, la directiva tenia ganes de cohesionar tota l’estructura d’equips de l’entitat amb un dia festiu per cloure l’any.

Sens dubte, el curs 2017-2018 ha estat de notable alt per l’Alella. Un Aleví campió, un Aleví subcampió, els Veterans jugant-se l’ascens a Divisió d’Honor en dos dies, la tercera plaça del Cadet i del Benjamí ‘C’… En definitiva una temporada per recordar.

És per això que la festa de final d’any celebrada el passat cap de setmana al Municipal va ser tot un èxit. Els jugadors s’han divertit durant l’any; han competit i han assolit resultats. A més, les famílies han vist que la feina feta des de coordinació i entrenadors ha estat bona.

Els entrenadors de l’entitat es van vestir de curt per compartir equip i jocs amb els seus jugadors

Dissabte, des de primera hora del matí, la gespa del Municipal d’Alella va acollir a tots els jugadors de la base i les seves famílies. El club va organitzar diferents activitats com el fut-tennis, una lona d’aigua i sabó per lliscar sobre el terreny de joc o una cistella de bàsquet, entre d’altres.

A més, els entrenadors de l’entitat es van vestir de curt per compartir equip i jocs amb els seus jugadors. Els pares, per la seva part, també es van mostrar molt implicats, atrevint-se a disputar diversos partits contra els seus fills. La meteorologia va acompanyar i el resultat de la jornada va ser de victòria absoluta. Visca el CF Alella!