El Prebenjamí ‘A’ assalta la primera posició després de vèncer el Vilassar de Mar. L’Alella suma 19 punts dels darrers 21 

Al CF Alella estem d’enhorabona. El nostre Prebenjamí ‘A’ s’ha situat líder de la classificació, després de superar el Vilassar de Mar en el darrer partit de lliga (0-8). Per primer cop aquest curs, un dels nostres equips es posa primer! Gran notícia.

A banda de parlar del duel contra el Vilassar, on els nostres van estar impecables, ens fa especial il·lusió veure com el Prebenjamí ‘A’ està creixent en el dia a dia.

A Vilassar, els gols alellencs van ser de Mia Vivas, Adam (2), Bosco, Max Mas, Nico (2) i Jack. En els darrers set partits, els nostres petits grans jugadors han encadenat sis triomfs i un empat, sumant 19 punts de 21 possibles.

Després d’iniciar la lliga amb derrota ajustada al camp del Molinos (5-6), l’Alella no ha estat derrotat en cap més ocasió. A més, els nostres han superat el Molinos, segon classificat, a la taula. Ara l’Alella lidera amb 19 punts, pels 18 de Molinos i Masnou.

Després d’iniciar la lliga amb derrota ajustada al camp del Molinos (5-6), l’Alella no ha estat derrotat en cap més ocasió.

Espectacle assegurat

El líder és un líder que assegura espectacle. L’Alella destaca per ser el màxim golejador de la lliga amb 47 dianes. Els partits del Prebenjamí ‘A’, doncs, asseguren una bona experiència. L’Alella marca quasi 6 gols per partit i en rep 3: una mitjana de 9 dianes per duel.  

La resta de la jornada

Vilassar de Mar 3-6 Benjamí ‘B’

Aleví ‘C’ 5-2 Premià de Dalt

Benjamí ‘C’ 0-2 Atlètic Masnou

Aleví ‘B’ 5-10 Vilassar de Dalt

Benjamí ‘A’ 11-1 FE Grama