L’ajornament de la competició ha frenat la dinàmica dels Veterans, els quals havien guanyat els seus quatre partits de preparació

És molt possible que aquesta temporada toqui patir més que l’any anterior, on la trajectòria de l’equip va ser quasi perfecta. Els Veterans jugaran el curs 2020-2021 a la Divisió d’Honor, experiència que ja han viscut en anteriors etapes. L’equip sap que el nivell de dificultat ha augmentat.

La majoria del bloc de la temporada anterior segueix, ja que és un grup totalment consolidat i que garanteix resultats i bon joc. Això sí: cada estiu s’intenta pagar la clàusula d’algun jugador cotitzat per reforçar la plantilla. En el capítol de cares noves, aquesta temporada comptem amb Edgar Bascón, Óscar Bell i Albert Ferrer. Tots tres han fet un gran esforç per poder vestir la samarreta de l’Alella. Gairebé el mateix que Neymar quan va marxar al PSG.

A tota vela

El fet que s’ajornés l’inici de la competició ha frenat la bona dinàmica dels Veterans. L’Alella havia derrotat a tots els seus rivals de pretemporada, sumant un quatre de quatre. Es va començar guanyant el Sant Miquel de Premià (5-1), de Segona Divisió, mateix premi aconseguit contra el Vilassanes de Primera (6-1).

L’Alella havia derrotat a tots els seus rivals de pretemporada, sumant un quatre de quatre

Després va arribar el test de més nivell davant el Masnou de Divisió d’Honor (3-2). Per tancar, l’Atlètic Masnou de Primera va caure golejat a mans dels nostres (9-2). Si finalment la suspensió de les lligues només s’allarga durant els 15 dies marcats inicialment, els Veterans farien el seu debut oficial el pròxim 1 de novembre al camp del Júnior. Però repetim: tot depèn de les autoritats sanitàries.