El Juvenil ‘B’ es juga bona part de la temporada rebent a casa el líder: una Llàntia que té 4 punts més que l’Alella

Dissabte, a partir de les 16h, el Municipal acollirà un partit d’aquells que fan afició. Dos dels millors equips del grup 30 de la Segona Divisió Juvenil s’enfronten amb el títol com a objectiu.

El Juvenil ‘B’ arriba al duel situat en tercer lloc. L’Alella disposa de 15 punts, tots ells sumats després de guanyar 5 dels 6 duels de lliga disputats. Amb només una derrota, els nostres són a 4 punts del líder, bloc que té un partit més disputat.

Per tant, en cas de guanyar i de superar amb èxit el duel que tenim pendent, podríem avançar l’actual primer classificat. La Llàntia (19) presentarà batalla, com també ho faran l’Atlètic Masnou (19), segon, i el Vilassar de Mar (15), quart).

Com s’aprecia en la classificació, la igualtat és màxima. I només ens queden quatre jornades per finalitzar el calendari. La Llàntia encara no ha perdut aquest curs. Ho ha guanyat tot, inclòs al quart classificat, el Vilassar (0-1), i només ha cedit un empat contra l’Argentona (3-3).

La Llàntia encara no ha perdut aquest curs. Ho ha guanyat tot, inclòs al quart classificat, el Vilassar (0-1), i només ha cedit un empat contra l’Argentona (3-3).

Un derbi per recuperar sensacions

Completem la prèvia del cap de setmana amb el partit de l’Aleví ‘C’, qui ha de rebre dissabte (13h) l’Atlètic Masnou. Després d’uns set primers duels on hem estat irregulars – 2 triomfs, 1 empat i 4 derrotes – guanyar el derbi contra l’Atlètic ens donaria una injecció de moral necessària.

El nostre rival només presenta un triomf més que nosaltres i el tenim a tan sols 3 punts de distància. L’Atlètic, això sí, està sent un bloc més sòlid. Mentre l’Aleví ‘C’ ha marcat 17 gols, ells n’han fet 34 i només n’han rebut 26. Nosaltres hem encaixat 42 dianes. Estem segurs que els nostres ho donaran tot. Vinga que podem cracks!

La resta de la jornada