El CF Alella cau en el derbi contra l’Atlètic Masnou (3-2), deixant-se marcar un gol després d’haver anotat amb un jugador local lesionat 

Hi ha coses més importants que un resultat: respectar l’escut i els valors que aquest representa. Malgrat la derrota patida aquest cap de setmana, avui estem més orgullosos que mai del nostre primer equip. Els verds van perdre per un gol de marge en el derbi contra l’Atlètic Masnou (3-2), però haurien pogut puntuar en cas de mostrar una actitud poc esportiva.  

En un moment del matx, l’Alella va empatar a un (1-1) amb un jugador local lesionat al terreny de joc. I acte seguit, els nostres es van deixar anotar el 2 a 1 sense mostrar oposició. Un gest que ens va privar de puntuar, però que ens omple d’orgull. Una mostra de respecte i esportivitat cap al nostre rival, l’Atlètic.  

El conjunt de Masnou es va avançar amb gol de Pau Gordiola (10’). Després va arribar el gol ‘accidental’ de l’empat, marcat per Kevin Reyes (30’), i el 2 a 1 de Pablo Estrada (31’). Al 34’, Mauro Martínez va fer el 3 a 1 pels locals, mentre que Albert Guardia li va posar emoció al matx amb el 3 a 2, al 68’. L’Alella va tenir les seves opcions fins al final.