Victòria per 0 a 11, marcant el gol més ràpid de la jornada i confirmant-se com el segon millor atac de la lliga

Posem el punt final a una nova jornada, i ho fem explicant el gran rendiment protagonitzat pel Benjamí ‘B’ aquest cap de setmana. Els verds han superat l’Arenys de Munt a domicili (0-11) amb un partit espectacular.

Aquesta victòria confirma l’Alella com el segon conjunt més golejador del campionat. Els nostres acumulen 114 gols en la competició oficial i li estan disputant el lideratge al Sant Cebrià, líder ofensiu de la lliga amb 119 dianes.

El matx al camp de l’Arenys no ha tingut massa història, ja que l’Alella ha aconseguit marcar el gol més ràpid de la jornada per obrir el marcador. No s’havien jugat ni dos minuts quan Héctor Slevin ja havia situat els verds per davant (0-1).

L’Héctor, autor de 5 dianes aquest cap de setmana, ha completat una actuació brillant, i suma ja 46 gols a la lliga, amb una mitjana de 2.2 gols per partit. Xifres descomunals.

Destaquem també el triomf dels Veterans a casa contra el Máquina Vieja (4-1). L’Alella ascendeix fins a la sisena plaça amb 39 punts.

Luca Hernández ha fet de gran acompanyant ofensiu, anotant un hat-trick. La resta de dianes les han marcat Adrià Serra, Jan Tirado i Ryan Casado. Aquest resultat deixa l’Alella cinquè amb 43 punts. L’equip encadena dos triomfs després de perdre quatre partits contra els rivals del top4 i per resultats molt ajustats. Seguim!

Mirem cap a dalt

Destaquem també el triomf dels Veterans a casa contra el Máquina Vieja (4-1). L’Alella ascendeix fins a la sisena plaça amb 39 punts. El cinquè,e l Tiana (41), és a dos, i el quart, el Rocafonda (43), només a quatre. Els Veterans acumulen 7 jornades sense perdre, amb 6 triomfs i 1 empat.