Som un club totalment compromès amb les problemàtiques socials. És per això que hem volgut dedicar la prèvia d’aquesta jornada al Dia Internacional de la Lluita contra la Sida.

Avui, 1 de Desembre, no és un dia qualsevol. Al llarg de l’any tota comunitat celebra l’arribada de dates importants i avui ens toca donar protagonisme a una d’elles. Al CF Alella treballem per ser un club molt compromès amb l’entorn i les principals problemàtiques socials. És per això que hem volgut dedicar la prèvia d’aquesta jornada al Dia Internacional de la Lluita contra la Sida.

El compromís de tots els nostres equips és d’esforç total per tal de marcar els màxims gols possibles durant el cap de setmana i donar visibilitat a aquesta malaltia. Plegats farem possible que la cura arribi aviat.

El CF Alella viu una setmana d’estrena. Els Veterans i el Cadet debuten aquest cap de setmana al Municipal de Bufalà.

Setmana d’estrenes

Aquesta setmana, l’actualitat esportiva està marcada per l’estrena de dos dels nostres equips en la seva ‘nova llar provisional’. Els Veterans i el Cadet debuten aquest cap de setmana al Municipal de Bufalà.

Els primers reben dissabte (20h) el Sistrells, bloc que ens visita situat en catorzè lloc i 11 punts. L’Alella espera recuperar alguns lesionats i repetir el triomf sumat el passat cap de setmana també a Badalona, en aquest cas al camp del Sant Crist (1-2). Baetulo pot ser la nostra ciutat talismà en els pròxims mesos. El nostre rival no ha superat el vuitè lloc en la classificació, mentre que nosaltres hem arribat a ser tercers.

Per altra banda, el Cadet també jugarà a Bufalà, però dissabte a partir de les 14:15h. L’Alella rep la visita del Premià de Dalt, tercer classificat (20) i únic equip del campionat que, amb nosaltres, es manté invicte. Som líders i hem de demostrar perquè disposem del millor atac de la categoria (31 gols a favor); però el Premià és la millor defensa (6) i voldrà assaltar el lideratge a Bufalà.

La resta de la jornada

Dosrius-Primer Equip (diumenge a les 12:30h).

Natació Terrassa-Infantil (amistós diumenge a les 9h).

Vilassar de Dalt ‘G’-Aleví ‘A’ (diumenge a les 11:15h).

Juventus ‘E’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9h).

P.Blaugrana La Roca-Alella ‘C’ (dissabte a les 11:30h).

Aleví ‘D’-Cabrils ‘B’(dissabte a les 9:15h).

Benjamí ‘A’-Juventus ‘B’ (diumenge a les 9h).

Benjamí ‘B’-Salesians Mataró ‘B’ (dissabte a les 12h).

Benjamí ‘C’-AEILL Cerdanyola Mataró ‘D’ (diumenge a les 9h).

Premià de Mar-Prebenjamí (dissabte a 10h).