Aquest 30 d’abril finalitza el termini per proclamar oficialment les candidatures. El 25 d’abril era l’últim dia per presentar-se i només una candidatura ho va fer

El CF Alella mantindrà la junta directiva actual durant quatre anys més, fins la temporada 2027-2028. La directiva actual, liderada per Daniel Gil, ha estat l’única en presentar una candidatura formal a les eleccions fixades pel pròxim 16 de maig. La candidatura manté els mateixos integrants de la junta actual: Daniel Gil, com a president, Roger Mas, com a tresorer i vicepresident, Bernat López, com a secretari, i Jordi Ignasi Mas, Enric Fogo i Marc Hurtado com a vocals. La junta comptarà amb una cara nova. S’incorpora com a vocal Edgar Bascon Aguilera, jugador dels Veterans i treballador del FC Barcelona, qui serà una peça clau en qüestions de patrocini. El pròxim 16 de maig es farà l’assemblea general per a dur a terme les eleccions i la proclamació de la candidatura guanyadora.

Us recordem les darreres dates del calendari electoral:

Dia 12 al 18: (del 18 al 25 d’abril)

-Període de presentació de candidatures, adreçades a la Junta Electoral.

Dia 19 al 21: (del 26 al 30 d’abril)

-Proclamació de candidatures.

Dia 22 al 32: (de l’1 al 14 de maig)

-Campanya electoral.

Dia 33: (15 de maig)

-Data de reflexió. 

Dia 34: (16 de maig)

-Data de la celebració de l’assemblea general per dur a terme l’acte de les eleccions, escrutini i proclamació de la candidatura guanyadora. L’assemblea se celebrarà al Centre Cultural Can Lleonart, el 16 de maig a les 19h.