Velocitat de creuer. Els Veterans sumen 10 dels últims 12 punts en joc per tornar a situar-se dins del grup capdavanter de la lliga.

Van passar una mala ratxa de resultats, però ara ja tornen a somriure. Els Veterans del CF Alella viuen un bon moment i han recuperat la confiança de principis de lliga. Sumant 10 dels últims 12 punts en joc, els nostres sèniors més experimentats han estat capaços de tornar a instal·lar-se dins del TOP5 de la Segona Divisió de Veterans Vallès-Maresme.

Aquesta ratxa s’ha pogut completar guanyant en dos camps d’extrema dificultat: el del tercer i quart classificats. L’Alella s’imposaria primer al Santvicentí (0-2) gràcies a un gol de penal de Dani Gil i a una segona diana transformada per Enric després d’una gran jugada col·lectiva. El millor del partit, però, seria la defensa, ja que el rival era el màxim realitzador del campionat.

Després de rebre aquesta injecció de moral, l’acceleració dels Veterans aniria a més. El passat cap de setmana, els nostres visitaven el Cabrera i sabrien patir per endur-se el triomf (2-3). L’Alella arribava al descans dominant (1-3), gràcies a l’efectivitat de cara a porteria mostrada per Erik i Jordi Puig i a una falta directa transformada per Gil.

En la represa, però, tocaria viure moments de dificultat, ja que el Cabrera podria retallar distàncies i gaudir d’ocasions per empatar o inclús capgirar el resultat (2-3). El compromís defensiu col·lectiu i dues aturades sensacionals d’Arnau Aguilà permetrien al CF Alella tornar cap a casa amb un somriure. Els Veterans ja sumen 30 punts i es posen cinquens.