Verticalitat i decisió en la definició: aquest és el segell que vol transmetre Kevin Lanzarote al nou projecte del Cadet

Des del CF Alella continuem presentant els nous entrenadors per la pròxima temporada i avui hem de fer aturada a l’equip Cadet. Kevin Lanzarote, tècnic de 21 anys, s’incorpora a l’entitat després de treballar amb part dels nostres responsables de coordinació en etapes anteriors.

“Jo vaig començar en el món de les banquetes amb David Sánchez, un dels coordinadors de l’Alella. Fa molts anys que el conec i em va proposar de venir a l’entitat”, relata el nouvingut.

En Kevin va acompanyar David Sánchez a la UE Sant Andreu i el Pomar, abans d’estar a l’Escola de Futbol Femení Manu Lanzarote i a la Fundació Hermes. A Montgat, últim dels seus destins, hi va dirigir el Cadet ‘A’.

“El meu últim equip va ser el Cadet ‘A’ de la Fundació Hermes. Jo volia continuar dins del futbol onze i els coordinadors em van comentar que des d’Infantil pujava una bona generació i que hi hauria un bon grup”, reconeix Lanzarote.

Segons ens trasllada l’entrenador, les primeres setmanes de rodatge amb la seva nova plantilla van anar bé. “Crec que tenim qualitat per estar en la zona alta. El grup humà és bo. Els jugadors que fan el salt de l’Infantil tenen talent. Durant la temporada passada ja vaig venir a veure alguns partits per veure quins jugadors pujaven. No hem necessitat fitxar ningú. Els de segon any ens han de donar el plus de competitivitat”, valora.

El Cadet 2017-2018 estarà format per quasi un “70% de jugadors de primer any”. “El projecte és a dos anys. Si no es pot estar a dalt de tot la pròxima temporada, tindrem calma. Hi ha potencial per aconseguir-ho”, recalca en Kevin.

En relació a l’estil que vol implantar, el tècnic es mostra rotund: “Els equips que he entrenat sempre han estat verticals a partir de tres quarts. Com que tenim bona base al mig del camp podrem jugar a tocar, però en els últims 30 metres vull velocitat i decisió”. Prenem nota.