Completant una maneta contra un combatiu Vilassarnes, l’Alella va recuperar el rumb del triomf i va tornar a obrir forat al capdavant de la taula

Els Veterans van fer els deures quan tocava. En una ocasió on tots els rivals directes descansaven i ells s’enfrontaven a un adversari de menor rang i talent. El líder no va fallar en la seva missió de tornar a ampliar el seu avantatge al capdavant de la taula, tot i que va caldre treballar per superar la visita del Vilassarnes al Municipal d’Alella.

Els visitants es van mostrar sense complexos, sortint a competir amb tot des del primer minut. La intensitat va ser la clara protagonista d’un matx on el rigor tàctic i la contundència local a les àrees van ser decisives.

L’Alella va fer un partit més pràctic que vistós, i va recuperar l’olfacte golejador d’equip campió. A la primera meitat, Dani Gil i Oliva es van encarregar de direccionar el triomf (2-0), mentre que en la represa van ser Eric Aymamí, Enric Aldana i Jordi Ignasi Mas els que van acabar de completar el 5 a 0.

L’Alella va fer un partit més pràctic que vistós, i va recuperar l’olfacte golejador d’equip campió

Aquest positiu resultat manté l’Alella com a líder destacat del grup II de la Primera Divisió, ja amb 47 punts sumats. El Pomar, segon, en té 43, tot i que compta amb un partit menys que nosaltres.

Pel que fa a les estadístiques individuals dels Veterans, el capi Dani Gil continua sent el Kaiser de les dues àrees; el Franz Beckenbauer de l’equip. És un dels líders de la defensa i, alhora, el pitxitxi amb 10 gols, seguit per Erik (9) i Oliva (8).