En cas de guanyar el Rocafonda, els Veterans sumarien la quarta victòria consecutiva. Això suposaria la millor ratxa de resultats de la temporada.

L’arribada del 2018 donarà la possibilitat als Veterans d’autoregalar-se el millor present de Reis: un triomf que els faria encadenar la ratxa de resultats més positiva de tot el curs 2017-2018. Després de 14 partits disputats, el CF Alella ocupa la sisena plaça del campionat amb 22 punts, una bona posició, tot i que el novè és a només dos punts dels nostres.

Els clubs capdavanters, en canvi, són més lluny. La segona plaça és a vuit punts de marge, mentre que la tercera (la millor que ha ocupat l’Alella aquest any), es troba a set. Diumenge els nostres jugadors tenen l’oportunitat de començar a retallar aquesta distància, rebent el Rocafonda a Bufalà (10h).

Després de set triomfs, un sol empat i sis derrotes, els roig-i-negres volen mantenir la gran dinàmica d’abans de tancar l’any. L’Alella ve de guanyar els últims tres partits, igualant la millor ratxa del curs, i ara només cal millorar-la.

El pròxim rival dels nostres és quinzè amb 13 punts i té en la fragilitat defensiva el seu gran punt feble.

El pròxim rival dels nostres és quinzè amb 13 punts i té en la fragilitat defensiva el seu gran punt feble. Mentre el Rocafonda ha estat capaç de marcar més gols que el CF Alella (38 per 32), el fet d’encaixar-ne gairebé 4 per partit (total de 55 pels 27 de l’Alella), l’ha forçat a estar en la zona baixa.

Ara bé, no és moment de relaxacions, ja que el blanc-i-negres han sumat set dels darrers 12 punts en joc a domicili. ‘Al loro!’, que diria en Jan Laporta! Per cert: el partit pot ser un bonic duel entre dos dels grans golejadors de la categoria: Antonio Perdigón n’ha marcat 13 pel ‘Roca’ i Dani Gil 12 per l’Alella.