Van com avions. Els Veterans es reafirmen com a líders amb 7 punts sobre el tercer i els dos Alevins allarguen la ratxa positiva del mes de gener

Quin mes de gener que estan protagonitzant els Veterans, l’Aleví ‘A’ i l’Aleví ‘D’. Tots tres han començat l’any al màxim de prestacions, i això s’està notant en els resultats. A continuació, relatarem els últims partits de tots tres.

Comencem amb els líders. Els Veterans rebien el Llinars amb la missió de sumar el sisè triomf seguit, objectiu assolit amb certa comoditat (4-1). El matx va estar controlat en tot moment, ja que els visitants van apostar per tancar-se i obligar l’Alella a dur el pes de joc.

Al descans, els locals manaven per 2 a 0, després d’un gran gol d’Enric Fogo amb el cap i d’una segona diana de David Bernabeu, culminada aprofitant un refús del pal.

En la represa, la sang freda de Dani Gil des del punt de penal i la velocitat d’Enric Aymamí al contraatac van acabar de sentenciar una victòria dolça i que posa l’ascens de categoria de cara. L’Alella ja lidera la lliga amb 40 punts i 7 de marge vers al tercer i, a més, comptant nosaltres amb un partit menys. El segon és el Pomar (34), qui té els mateixos duels que nosaltres (15).

En plena forma

L’Aleví ‘A’ ha agafat velocitat de creuer a la Primera Divisió, després de sumar el tercer triomf en quatre partits jugats aquest mes. El 2 a 5 obtingut al camp del Mercantil ens permet superar-lo en la classificació i situar-nos cinquens (22) a només 2 punts del top4.

Qui també està de celebració és l’Aleví ‘D’, ja que viu pel seu millor moment de la temporada.

L’Alella va sortir al camp a menjar-se el verd, fent un primer quart memorable amb gols d’Iu Moya (2’), Joan Verdú (6’ i 13’) i Unay Olmo (16’). El marcador es va ajustar abans del descans (2-4), però Verdú es va encarregar de rebaixar la reacció fent el 2 a 5 final mancant 9 minuts.

Qui també està de celebració és l’Aleví ‘D’, ja que viu pel seu millor moment de la temporada. L’equip ha passat de sumar només 3 punts en les primeres 8 jornades a assegurar 13 dels últims 15 punts en joc.

Contra el Tordera ‘C’, els nostres jugadors van superar el rècord de gols del curs (14-7). Els locals només van necessitar 20 minuts per marcar 7 dianes i sentenciar (7-0). Marc Serrano (4), Isaac Boiro (4) i August Bruguera (3) es van mostrar letals en atac, ben acompanyats per Tiago, Teo Sala i Edu Blanco. L’Aleví ‘D’ ja és desè, i mira cap a dalt.

Unió 4-1 1r Equip | El 1r Equip és sisè amb 22 punts |

Juvenil ‘A’ 6-0 Salesians (suspès) | El Juvenil ‘A’ és setè amb 15p |

Les Franqueses ‘C’ 4-0 Juvenil ‘B’ | El Juvenil ‘B’ és segon amb 28p |

Cadet ‘A’ 3-2 Les Franqueses ‘B’ | El Cadet ‘A’ és líder amb 34p |

FE Montgat ‘B’ 2-2 Cadet ‘B’ | El Cadet ‘B’ és catorzè amb 4p |

Infantil ‘A’ 11-1 La Llàntia ‘B’ | L’Infantil ‘A’ és segon amb 30p |