El cap de setmana ens ha deixat múltiples bones notícies i algunes resultats adversos. Destaquem, entre d’altres, el paper dels Veterans, el Cadet i l’Aleví ‘C’ 

Quan el rival no et deixa executar el teu joc, s’ha de treure petroli de les situacions puntuals on és possible marcar. Aquest va ser el guió de matx entre els Veterans i l’Argentona, un partit amb el lideratge en joc i on els nostres van oferir una càtedra d’ofici (2-1). L’Alella, primer classificat amb 18 punts en sis jornades, va superar un escull de màxima dificultat.

L’Argentona va optar per una pressió alta que no va deixar als locals viure còmodes. Tot i això, el 1 a 0 va arribar al primer temps, en una falta servida per Dani Gil que el porter visitant es va empassar. El mínim avantatge es mantindria fins a la represa, quan la gran pressió de l’Argentona acabaria guiant els visitants fins al 1 a 1. De nou des de l’estratègia, però, l’Alella acabaria cercant el camí del triomf, sent Dani Gil l’autor del gol de la victòria a la sortida d’un córner.

La mateixa dificultat viscuda pels Veterans la va viure el Cadet, en aquest cas davant els Salesians de Mataró ‘B’ (3-2). L’Alella no va completar el seu millor encontre i va haver de suar per mantenir el lideratge del campionat (9 de 9 en punts). Després que Albert Espinosa posés per davant els locals (2’), els Salesians van reaccionar abans del descans (1-2), forçant el bloc d’Ángel Bonilla a reaccionar. Entre Espinosa (50’) i Aitor Carrera (55’) ho van arreglar, i inclús el col·legiat va anul·lar un gol a Aitor en una decisió molt protestada.

L’Aleví ‘A’ podia amb la UD Molinos (6-4) i es consolidava en cinquè lloc amb 9 punts

Ratxa per l’Infantil ‘A’

Per altra banda, destaquem com l’Infantil ‘A’ va sumar el segon triomf seguit imposant-se al Cabrils ‘B’(1-3), resultat que deixa l’equip a tres punts del líder i en cinquena posició. L’Alella va remuntar un 1 a 0 mitjançant Álex Ballesteros (43’), Hugo Núñez (44’) i Valentín (68’).

De la mateixa manera, l’Aleví ‘A’ podia amb la UD Molinos (6-4) i es consolidava en cinquè lloc amb 9 punts. Ousmane Corominas, amb 4 dianes, Albert Renart i Aquiles Andreu van signar els gols del triomf en un partit que es va posar de cara aviat (1-0), però que es va haver de madurar fins al descans (4-2).

Mentre l’Aleví ‘A’ guanyava, l’Aleví ‘B’ s’exhibia a casa contra el Cabrils ‘C’ (8-0) per mantenir-se tercer amb 9 punts de 9 possibles i només un gol rebut en tres jornades. Eric Bustamante (2), Luca (2), Lionel Bailon (2), Marc Conesa (2) van marcar pels roig-i-negres. Qui també va celebrar un dia gran va ser l’Aleví ‘C’, després d’aconseguir el primer triomf del curs al camp del Cerdanyola-Mataró ‘D’ (0-6). Les dianes de David Ruiz (2), Dani MayralEric Martínez, Santi Dopico i Mauro els van convertir en els protagonistes ofensius d’un conjunt que comença a carburar.

La resta de la jornada

Tiana 0-0 Primer Equip | El Primer Equip és vuitè amb 10 punts.

Cabrils ‘B’ 2-0 Juvenil | El Juvenil és onzè amb 1 punt.

Rocafonda 5-2 Benjamí ‘A’ | El Benjamí ‘A’ és vuitè amb 6 punts.

Cerdanyola Mataró 3-2 Benjamí ‘B’ | El Benjamí ‘B’ és sisè amb 3 punts.

Benjamí ‘C’ 1-5 Calella | El Benjamí ‘C’ és desè amb 3 punts.

Aleví ‘D’ 2-2 La Llàntia ‘B’ | L’Aleví ‘D’ és tretzè amb 2 punts.

UD Cirera ‘F’ 10-0 Aleví ‘E’ | L’Aleví ‘E’ és sisè amb 6 punts.

Cerdanyola-Mataró ‘B’ 4-1 Prebenjamí | El Prebenjamí és catorzè amb 0 punts.