El pròxim cap de setmana l’Alella s’estrena en un format de Divisió d’Honor alternatiu: dos grups de 12 equips i dues fases

La COVID-19 ha obligat a reestructurar les competicions de futbol, incloses les lligues de Veterans. El CF Alella, qui l’any passat va ascendir de categoria, s’estrenarà a la divisió més alta en un format alternatiu al d’anys anteriors. Ara es disputaran dues fases i la Divisió d’Honor quedarà dividida en dos grups de 12 clubs, agrupats per proximitat.

Als Veterans els ha tocat competir d’inici al grup A, al costat de Dosa Montgat, Lares Legends, Atlètic Pomar, Masnou, Júnior, Premià, Llefià, Tiana, Lloreda, Montsant i Sant Fost. La lliga començarà el pròxim diumenge 18 d’octubre a casa (9h) contra el Llefià, i no s’acabarà fins al juny de l’any vinent.

Els Veterans han guanyat tots els partits de pretemporada (4)

Si en el transcurs de la temporada 2020-2021 es produís un cas de força major, i fos necessari suspendre la competició, es podrien produir les següents circumstàncies:

-Si no es pogués completar la primera volta de la competició, es declararia NUL·LA a tots els efectes.

-Si s’hagués completat entre el 50% i el 75% de les jornades de la competició, serà vàlida la classificació oficial únicament de la primera volta, vol dir quan han jugat tots contra tots.

-Si s’hagués completat més del 75% de la competició, serà vàlida fins a l’última jornada disputada.

Una bona pretemporada

Fa gairebé 7 mesos que els Veterans de l’Alella no juguen un partit oficial, i és per això que l’equip va decidir fer una pretemporada amb diversos entrenaments i quatre amistosos; tots ells saldats amb victòria.