Esclafen el Freta per un contundent 4 a 0 i es reivindiquen com un dels conjunts més forts del TOP4. L’Alella és en zona Champions

Set victòries consecutives i prop de 50 dies sense perdre un partit. Aquestes són els registres que acrediten els Veterans en l’últim tram de la temporada a la Primera Divisió Sud. El CF Alella no està tenint rival en els darrers partits i s’ha consolidat com un dels conjunts amb més poder ofensiu de la categoria.

El passat cap de setmana va caure un nou triomf, en aquest cas a Bufalà i contra el Freta (4-0). La victòria suposa consolidar la quarta posició amb 43 punts i quedar-se a tocar del tercer: els Veterans Sant Fost 44 punts).

La setena victòria seguida es va haver de treballar més de l’esperat, ja que la classificació del rival feia pensar que tot seria més fàcil. Amb ofici al davant i solidesa defensiva, l’Alella va mantenir la condició de fortí que ha assolit a Bufalà en els darrers compromisos.

Només començar el xoc, els nostres van viure una acció clau que hauria pogut canviar el signe del duel. Una intervenció providencial d’Óscar Vives va evitar que el Freta es posés per davant, guió que hauria complicat les coses, ja que a Bufalà qui té avantatge té facilitats per defensar millor donades les dimensions del terreny de joc.

Del possible 0 a 1 es va passar a la diana local, obra de Quique Aldana. L’Alella es va mantenir amb el 1 a 0 fins al descans, havent d’esperar a la represa per accelerar de forma definitiva. Un doblet de Dani Gil va acabar d’aplanar el camí, mentre que el 4 a 0 va ser obra d’Erik Aymamí (4-0). Els Veterans continuen anant amb gas a fons!

Set victòries consecutives i prop de 50 dies sense perdre un partit. Aquestes són els registres que acrediten els Veterans.

Premià de Dalt ‘C’ 2-1 Primer Equip | El Primer Equip és cinquè amb 30 punts.

Cadet 6-1 AEILL Cerdanyola Mataró | El Cadet és tercer amb 42 punts.

Cabrils ‘B’ 1-1 Cadet | El Cadet és tercer amb 39 punts.

UD Cirera ‘C’ 7-1 Infantil | L’Infantil és vuitè amb 15 punts.

Vilassar de Mar ‘E’ 13-1 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 8 punts.

Aleví ‘B’ 7-5 CE Premià de Dalt ‘C’ | L’Aleví ‘B’ és líder amb 48 punts.

Aleví ‘C’ 10-2 CE Llerona ‘D’ | L’Aleví ‘C’ és segon amb 48 punts.

Aleví ‘D’ 4-2 Club Deportiu Masnou ‘C’ | L’Aleví ‘D’ és cinquè amb 31 punts.

Benjamí ‘A’ 6-3 FP Hermes | El Benjamí ‘A’ és desè amb 24 punts.

Benjamí ‘B’ 8-0 Pla d’en Boet ‘C’ | El Benjamí ‘B’ és cinquè amb 32 punts.