El CF Alella va disputar dos partits en dos dies, derrotant el Lloreda (6-1) i fent caure el líder, el Sant Fost, també al Municipal (4-2)

Els Veterans van protagonitzar un cap de setmana de notícies excel·lents. La plantilla va oferir la seva versió més competitiva per superar amb èxit un exigent cap de setmana de doble partit. Els dos triomfs sumats ens deixen quarts amb 56 punts, a dos del tercer i a cinc del segon classificat.

El primer compromís de la jornada va ser contra el Lloreda (6-1), duel que es va saldar amb golejada alellenca. El matx no va tenir història, ja que el domini va ser local des del minut inicial.

Àlex es va erigir en el líder de les operacions ofensives amb 2 gols. La resta els van signar Jordi Garcia, Enric Fogo, Dani i un Roger Mas que va delectar el públic amb la clàssica picadeta màgica.

Les bones sensacions viscudes contra el Lloreda van tenir continuïtat el dia següent contra el Sant Fost, actual líder del campionat (4-2). Els Veterans van començar a remolc (0-1), però abans del descans ja manaven gràcies a les dianes d’Àlex i Francesc Collado.

L’empat del Sant Fost anotat en la represa no va ser cap impediment perquè el caràcter de l’Alella tornés a brillar. Jordi Mas i un penal convertit per Dani van segellar el triomf local. Dimecres (9h) toca tornar a jugar contra el Sant Pol.

Les bones sensacions viscudes contra el Lloreda van tenir continuïtat el dia següent contra el Sant Fost, actual líder del campionat

El Primer Equip també brilla

Qui també s’està acomiadant de la temporada amb bones sensacions és el Primer Equip. El passat cap de setmana l’Alella s’imposava al Molinos (1-2), cinquè classificat, per encadenar la quarta jornada seguida invicte (tres triomfs i un empat).

Dotzens amb 30 punts, els nostres jugadors van marcar ràpidament per mitjà de Marc Gasulla (5’). En defensa, tot va rutllar, i en atac, Dídac Caballero va fer el 0 a 2 al 69’. Al final va tocar patir una mica amb el 1 a 2 del Molinos, tot i que el triomf va marxar cap a Alella.

Vilassar de Dalt ‘C’ 5-3 Juvenil | El Juvenil és vuitè amb 32p |

Cadet 8-0 Atlètic Masnou | El Cadet és segon amb 60p |

Cabrera 4-2 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és cinquè amb 41p |

Infantil ‘B’ 2-0 Llavaneres ‘C’ | L’Infantil ‘B’ és cinquè amb 39p |

Aleví ‘A’ 4-1 AEILL | L’Aleví ‘A’ és líder amb 66p |

Juventus ‘C’ 5-2 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és cinquè amb 48p |

Calella ‘B’ 1-6 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és quart amb 58p |

Aleví ‘D’ 5-7 Canet | L’Aleví ‘D’ és tretzè amb 23p |