Els Veterans comencen la temporada dominant un dels rivals forts del grup a domicili. El Primer Equip, per la seva part, cau en el derbi contra la Unió per la mínima (0-1)

Cara i creu de resultats en la primera jornada de competició oficial al club. Els Veterans ens van donar una alegria guanyant a domicili, mentre que el Primer Equip va caure amb honor a casa contra la Unió (0-1).

En la seva estrena al grup II de Primera, els Veterans van mantenir la gran dinàmica del curs passat, quallant el partit desitjat: pragmatisme per davant de tot. Si bé el joc no va ser gaire vistós, l’efectivitat en atac es va imposar pels alellencs.

Només s’havia disputat un minut de partit quan Erik Aymamí ja havia obert la llauna per l’Alella (0-1),  diana que va pesar-li com una llosa al Canet. Els locals no es van sentir còmodes atacant l’entramat tàctic dels Veterans i, abans del descans, van veure com els seus problemes augmentaven amb el 0 a 2 convertit per Albert Oliva.

Ja en la represa, la sentència es va produir amb el 0 a 3 definitiu marcat per Jordi Garcia. En un partit que, a priori, havia de ser de notable dificultat, els Veterans van imposar el seu guió amb certa comoditat.

En un partit que, a priori, havia de ser de notable dificultat, els Veterans van imposar el seu guió amb certa comoditat

Temps de rodatge

Pel que fa al Primer Equip, l’estrena a la Quarta Catalana es va saldar amb derrota per la mínima contra la Unió (0-1). Un gol de Jan Sisatre marcat a cinc minuts del descans va tombar un Alella que encara s’ha d’adaptar a la realitat de la categoria, ja que la majoria de la plantilla prové de lliga Juvenil.

La Unió és un dels blocs forts del grup VI, i l’Alella va plantar cara en tot moment. Una llàstima la falta decontundència a l’àrea rival. Hi ha temps per millorar, ja que això tot just comença. Cal dir que, dels quatre partits de lliga que es van jugar, només un (el Sinera 8-2 Palau) es va decantar per més d’un gol de marge. Hi ha igualtat i encara manca rodatge.