El CF Alella tira endavant un partit ajustat a casa. Els Veterans guanyen d’aquesta manera els primers tres punts de la temporada

L’únic equip del CF Alella que ja ha començat la competició regular ens donava el passat cap de setmana la primera alegria del curs 2017-2018. Els Veterans, després de viure un inici de lliga difícil a la Primera Divisió del Vallès-Maresme al camp del Montgat (4-0), van reaccionar a casa el passat cap de setmana.

En el seu debut com a local, l’Alella recuperava la seva millor versió defensiva per vèncer l’AD La Llàntia (2-1). Durant la primera meitat del xoc no es van veure gols sobre la gespa i els dos equips es van retirar cap a vestidors signant l’empat (0-0).

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

L’arribada de segon temps va dur l’acció al partit. Un gran cop de cap de Dani Gil va avançar els Veterans en el marcador (1-0), diana que seria compensada per part de la Llàntia poc després (1-1).

Per sort pels nostres, al CF Alella encara li quedava una bala guardada. Jordi Ignasi Mas va sortir al rescat dels roig-i-negres a manca de cinc minuts per la conclusió, situant el definitiu 2 a 1 connectant un xut ras que acabaria sent definitiu (2-1).

Els Veterans, però, haurien pogut sumar un triomf més ampli, ja que durant el matx arribarien a enviar dues rematades al pal. Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.