Veterans i Benjamí ‘A’ van recuperar el camí del triomf després de quatre jornades sense vèncer. L’Infantil ‘A’ va tenir KO al líder durant 70 minuts!

Comencem la crònica del cap de setmana parlant d’una reacció necessària: la protagonitzada pels Veterans al camp de la Penya Madridista Iluro (0-3). Després de quatre jornades sense guanyar, el CF Alella recuperava les bones sensacions i tornava a alçar-se fins a la quarta plaça.

El partit, però, no va ser gens fàcil, ja que la Penya va tenir l’opció d’avançar-se en un penal que els locals van fallar. Els Veterans no van perdonar aquesta concessió, sent Àlex Avilés el gran líder ofensiu visitant. El ‘killer’ alellenc anotava el 0 a 1 amb una rematada llunyana (0-1), diana que marcava el camí dels vestidors.

Ja en la represa, el mateix Àlex es va encarregar de sentenciar el xoc completant el seu hat-trick (0-3). Aquest resultat permet als Veterans tornar a aixecar el cap. Ara l’Alella suma 39 punts, a tres del segon i a sis del líder.

El millor partit de l’any

Qui va brillar amb llum pròpia va ser l’Infantil ‘A’. El conjunt de Gerard Escalada va provocar la pèrdua del lideratge de la Juventus ‘B’ (1-1), conjunt que venia a Alella amb tots els partits guanyats a excepció d’un empat.

Els nostres van fer un encontre memorable, mostrant-se sòlids en defensa i molt solidaris a nivell tàctic. L’Infantil ‘A’ es va avançar al primer quart d’hora gràcies a Max Borrell (1-0) i va ser capaç d’aguantar el resultat fins als darrers instants.

El Benjamí ‘A’ va remuntar amb caràcter un marcador advers (0-2), després de dos quarts inicials contra el Cirera ‘B’ que generaven molts dubtes

Al 70’, en un servei de falta, la mala sort va aparèixer. Pol González va aconseguir l’empat definitiu per la Juventus, després que l’esfèrica fos lleugerament desviada per un defensor local. Això va modificar la trajectòria de la pilota. El resultat sumat, però, és un gran premi per un Alella que és quart amb 29 punts.

Dues cares i reacció

Per acabar, cal parlar del Benjamí ‘A’. El conjunt de Sergi Botías havia tingut un inici d’any molt negatiu, encadenant quatre derrotes seguides. Aquesta mala dinàmica va arribar a la seva fi el passat cap de setmana (5-2), no sense patiment. L’Alella va remuntar amb caràcter un marcador advers (0-2), després de dos quarts inicials contra el Cirera ‘B’ que generaven molts dubtes.

Dos xuts llunyans de Neo Bel, sens dubte un dels líders de la remuntada, van igualar el xoc (2-2), i a partir d’aquí el Benjamí ‘A’ s’ho va començar a creure. La por a fallar va desaparèixer, i la pressió i la intensitat van tornar. El 3 a 2 el va marcar un hiperactiu Oriol Roman (43’).

Ja amb el Cirera desfet físicament, l’Alella sentenciava per mitjà de Pablo Puertas (46’) i Pedro Olba (47’). L’equip necessitava viure un partit així per adonar-se del seu potencial real. Cal seguir treballant, però aquest és el camí. Ara el Benjamí ‘A’ és quart amb 30 punts.

Primer Equip 1-2 Mataró Athletic | El Primer Equip és onzè amb 20p |

Juvenil 2-3 Masnou ‘B’ | El Juvenil és cinquè amb 25p |

AEILL ‘B’ 1-15 Cadet | El Cadet és líder amb 45 punts |

Arenys de Munt ‘B’ 1-15 Infantil ‘B’ | L’Infantil ‘B’ és quart amb 28p |

Mataró ‘D’ 3-4 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és líder amb 48p |

Tiana ‘C’ 1-3 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és cinquè amb 33p |

Aleví ‘C’ 0-1 UE Vilassar de Mar ‘G’ | L’Aleví ‘C’ és cinquè amb 33p |

Salesians Mataró ‘B’ 9-1 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és tretzè amb 14p |