Els Veterans s’enfronten al segon classificat buscant tres punts decisius de cara a la lluita per l’ascens de categoria. El Lares Legends és un rival fort!

En una jornada de descans per a múltiples equips (Amateur, Juvenil, Cadet i Infantil ‘A’), la prèvia del cap de setmana se centra en dos duels destacats. Els Veterans reben dissabte (18h) el Lares Legends, duel que pot suposar un punt d’inflexió per l’Alella.

Els nostres guerrers són en la lluita per l’ascens de categoria, ja que ara mateix ocupen la cinquena plaça de la taula a només dos punts del segon classificat. Aquest segon és, precisament, el Lares.

Cal destacar que la igualtat en aquest campionat de Primera és màxima. Entre el sisè i el segon només hi ha dos punts de marge, fet que encara dota de més importància el xoc de dissabte.

Si analitzem la trajectòria del Lares Legends, observem com el nostre rival va iniciar la lliga com a segon classificat. Després de dues jornades, però, va arribar la dificultat, caient fins a l’onzè lloc. Des d’aleshores, el Lares s’ha anat recuperant, canviant la cinquena plaça (jornada 21) per la segona actual.

Ara, el Legends acumula cinc jornades invicte, registre inferior a les vuit que els Veterans fa que no perden (quatre victòries i quatre empats). En la primera volta, el resultat del Lares-Alella va ser de 2 a 2.

Entre el sisè i el segon només hi ha dos punts de marge

La quarta plaça en joc

Per acabar la prèvia del cap de setmana, parlarem de l’Infantil ‘B’, conjunt que rep dissabte (14:15h) el Premià de Dalt ‘B’. Es tracta d’un partit vital per tal de lluitar per la quarta o inclús la tercera plaça.

Per què? Doncs perquè el Vilassar de Mar ‘D’ és tercer amb 41 punts i dos partits més i el Premià ocupa el quart lloc amb 40 i un partit més. Per tant, l’Alella depèn d’ell mateix per assolir el TOP3, ja que actualment és cinquè amb 35 i dos duels pendents.

Analitzant el rival que ens toca, cal dir que el Premià ve de sumar cinc triomfs seguits i d’encadenar set jornades guanyant. En la primera volta, l’Infantil ‘B’ es va imposar per 1 a 2, però des d’aleshores només ha caigut un cop i ha sumat 25 punts de 36 possibles. A més, fora de casa no ha perdut: 6 triomfs i 3 empats.

La resta de la jornada

Aleví ‘A’-Premià de Dalt ‘A’ (dissabte a les 10:20h)

Premià ‘B’-Alevi ‘B’ (diumenge a les 10:30h)

Cabrera ‘B’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 10h)

Aleví ‘D’-Argentona ‘D’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘E’-Tiana ‘B’ (dissabte a les 11:40h)

AEILL ‘B’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 9h)

Vilassar de Dalt ‘F’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 12h)

Benjamí ‘C’-Sant Pol (dissabte a les 13h)

Cabrils-Prebenjamí (diumenge a les 10h)