Espectacular resultat al camp del Joan Font que deixa el CF Alella tercer i en una posició de privilegi: dins del play-off d’ascens

L’han tornat a fer ben bona! Aquests Veterans, com en saben de sorprendre… El passat cap de setmana, el CF Alella va ser notícia al Maresme per situar-se dins del play-off d’ascens al grup Sud de la Primera Divisió, llocs que et poden donar accés a disputar la Divisió d’Honor.

Els roig-i-negres visitaven el camp del líder, un Joan Font que destacava per ser el conjunt més potent dels 36 que configuren els dos grups de la competició. Els blanc-i-blaus han estat tota la temporada entre els quatre primers, acumulaven un total de 12 jornades gaudint de la condició de líders i no perdien des del passat 12 de novembre.

L’Alella, però, va completar el seu particular cop de teatre (1-4) per situar-se tercers amb 50 punts. El matx començava amb dos gols visitants anotats per Sergi Vives i Dani Gil. Malgrat el 1 a 2 marcat pel Joan Font abans del descans (1-2), els Veterans no van perdre l’ordre defensiu i es van seguir mostrant solvents.

Les accions de contraatac van ser la clau en la represa, ja que es van convertir en la base del joc ofensiu alellenc. Michele i Jordi Garcia es van encarregar de sentenciar el triomf més vibrant del curs. Ja són deu partits sense caure i la ratxa no té pinta d’aturar-se aquí. L’esmorzar de forquilla va ser ben merescut!

Els Veterans van poder amb el Joan Font, conjunt que no perdia des del passat 12 de novembre.

Alegria doble

En aquest resum també volem fer esment del gran resultat obtingut per l’Aleví ‘A’ al camp del Cirera ‘D’ (5-7). El bloc de Toni Larrosa, tretzè amb 11 punts, trencava d’aquesta manera una dinàmica negativa de sis derrotes consecutives. Oriol Cabero, amb quatre dianes, i Eric Bustamante, amb tres, van comandar el tercer triomf del curs per l’Alella. Del 1 a 0 inicial es va passar al domini total dels nostres (1-5) i el resultat mai va perillar.

La resta de la jornada

Mataró Athletic 1-5 Primer Equip | El Primer Equip és cinquè amb 37 punts.

Cadet 6-2 Juventus ‘B’ | El Cadet és segon amb 51 punts.

CE Cabrils 0-2 Infantil | L’Infantil és setè amb 21 punts.

Canet FC 1-12 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és primer amb 60 punts.

Vilanova del Valles ‘C’ 0-9 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és segon amb 60 punts.

Aleví ‘D’ 6-2 Vilassar de Mar ‘F’ | L’Aleví ‘D’ és quart amb 40 punts.

Benjamí ‘A’ 3-2 Tiana | El Benjamí ‘A’ és novè amb 31 punts.

Benjamí ‘B’ 1-3 Mataró ‘G’ | El Benjamí ‘B’ és quart amb 41 punts.

Benjamí ‘C’ 3-2 Aqua Hotel ‘C’ | El Benjamí ‘C’ és tercer amb 39 punts.

Aqua Hotel ‘B’ 4-0 Prebenjamí | El Prebenjamí és setè amb 22 punts.