L’Aleví ‘D’ trenca una ratxa de quatre derrotes remuntant un 4 a 6 en contra en els darrers 10 minuts de partit

Jornada màgica la viscuda ahir pel nostres Aleví ‘D’ contra el Vilassar de Dalt. Coincidint amb l’estrena del nou bar del camp, l’Alella va completar un dels partits més bojos i emocionants de la temporada, imposant-se en l’últim minut després d’anar a remolc en el marcador durant tot el matx.

Des del minut 6, l’Aleví ‘D’ va anar perdent (0-1) i, després de l’1 a 1 marcat per Bachir (13′), el Vilassar va passar a manar de forma permanent en el marcador. Els visitants van gaudir de múltiples situacions d’avantatge: un 1 a 3, un 2 a 4, un 3 a 5 i un 4 a 6. I és que cada vegada que l’Alella retallava diferències, el gol del Vilassar tornava a arribar.

La situació va canviar per fi a 10 minuts pel final, quan Bachir va marcar el 5 a 6 i Iu va fer l’empat just després. L’heroi decisiu de l’Aleví ‘D’ va ser Luís, autor de dues dianes al llarg del matx i del 7 a 6 en el darrer minut. Bachir en va anotar 4, sostenint l’equip en els moments difícils, i Iu va marcar l’altra diana alellenca. Aquest resultat ens deixa tretzens amb 12 punts.

Qui també va jugar ahir un partit ajornat va ser l’Aleví ‘A’, caient derrotat contra el Calella en el darrer minut (5-6). Els nostres queden situats en desena plaça amb 10 punts sumats.

Qui també va jugar ahir un partit ajornat va ser l’Aleví ‘A’, caient derrotat contra el Calella en el darrer minut (5-6).