L’Aleví ‘A’ encara l’última jornada de lliga fora del descens. L’Infantil ‘A’ guanya al camp del tercer per ser campió

Brutal! Espectacular! La temporada 2020-2021 quedarà tancada amb dos ascensos de categoria. El segon l’ha aconseguit l’Infantil ‘A’, després de guanyar al camp de l’AE Foc (0-3) i d’aprofitar la derrota de l’Atlètic Masnou a Tiana (3-5).

L’Alella ha fet un últim tram de lliga brillant, encadenant cinc triomfs seguits per proclamar-se campió amb 33 punts de 39 possibles (11 triomfs i només 2 derrotes). El títol semblava molt difícil, però l’equip mai ha perdut la confiança en ell i ha pressionat el seu màxim rival fins al final.

La victòria decisiva contra el Foc va quedar signada amb tres gols d’Eric Bustamante (6), Unay Olmo (7′) i Biel Bachiller (68′). Felicitats a jugadors, cos tècnic i famílies. Heu fet un any per recordar!

Ben vius fins al final

Sens dubte, l’altra gran notícia del cap de setmana la va protagonitzar l’Aleví ‘A’, guanyant la seva final a casa contra el Sant Gabriel (4-1). Malgrat tenir només un canvi, l’equip va fer un partit espectacular d’un gran desgast. Van sortir a pressionar a dalt, passant per sobre d’un Sant Gabriel que va veure com l’Alella es posava amb un 3 a 0 favorable.

Malgrat tenir només un canvi, l’equip va fer un partit espectacular d’un gran desgast

Abans de l’equador del xoc va arribar el 3 a 1 visitant, fet que va fer canviar d’estratègia als nostres. Passant a prioritzar la defensa, l’Aleví ‘A’ va abaixar línies i va esperar la seva oportunitat de sentència. Finalment, aquesta va arribar amb el 4 a 1 final de Kiko, autor d’un hat-trick. Joan Verdú va obrir la llauna del partit.

Verdú va fer un partit brillant en la creació, Yeray es va mostrar molt segur sota els pals, Kiko va estar espectacular per banda, igual que Jesús al centre de la defensa. Pol, Elian i Andrei es van desfondar en cada jugada, igual que un Dani Saiz que va lluitar cada pilota. Encararem l’última jornada de lliga fora del descens: tretzens amb 13 punts, 1 per sobre del Parets.