L’Aleví ‘A’ guanya el seu partit ajornat per agafar tranquil·litat i situar-se desè, a 3 punts de cinquè. Un triomf necessari.

La Primera Divisió és molt dura, i qualsevol rival et pot sorprendre. Per posició en la classificació, semblava que el Badalona podia ser el favorit per endur-se el partit que ahir es va jugar a Alella, corresponent a la jornada 11 de la Primera Divisió Aleví.

El duel havia estat ajornat en el seu moment i va caure del cantó local. El conjunt dirigit per Erik Viana es va desfer del rival sentenciant en l’últim quart, després d’anar per davant des del primer minut (4-1).

L’Alella és desè amb 16 punts, a només 3 del TOP5.

En la primera ocasió generada (1’), Marc Conesa va inaugurar el marcador per donar avantatge als de casa. Poc després, abans del final del primer quart, Unay Olmo ampliava la renda local amb el 2 a 0 (13’), anotant de penal el seu setè gol de la temporada per reivindicar-se com a pitxitxi de l’equip.

Durant el segon quart, però, el Badalona va refer-se parcialment, aconseguint arribar a l’equador del partit amb totes les opcions obertes (2-1). La igualtat en el resultat es va mantenir fins als darrers instants, quan Joan Verdú (53’) i Unay (57’) apareixien per sentenciar. L’Alella és desè amb 16 punts, a només 3 del TOP5.