El CF Alella supera el Cabrils ‘C’ en un duel directe per l’ascens i el campionat de lliga. El Municipal viu una batalla èpica

En un cap de setmana on els resultats van ser força irregulars, el CF Alellaes va endur una alegria enorme gràcies a l’actuació d’un dels seus conjunts líders. L’Aleví ‘B’ va saber aguantar la pressió i sumar un triomf vital davant un rival directe pel títol: el Cabrils ‘C’.

Els jugadors de Cristian Rodríguez van repetir el mateix resultat aconseguit en la primera volta, però en aquesta ocasió guanyant com a locals(2-1). La graderia del Municipal d’Alella va acollir una de les seves millors entrades, donada la importància del matx. A més, la pluja intermitent encara va dotar el partit de més èpica.

El domini del joc va ser alellenc, tot i que algunes errades en ocasions clares van condemnar els locals a no tancar el partit. Sobre la gespa hi havia nervis, però la qualitat va poder vèncer les emocions. L’Alella, sobretot cercant els espais per la banda d’Oriol Cabero, va oferir un joc superior al del Cabrils i va saber gestionar a la perfecció la pilota aturada. Gavin Taylor, a més, també va donar molta sortida a l’equip, aguantant pilotes importants.

L’Aleví ‘B’ s’avançava en el marcador gràcies a un cop de cap de Pau Llorente a la sortida d’un córner(19’). El gol va arribar al segon quart i l’Alella es va poder mantenir en avantatge fins al descans. En la represa, però, va arribar la igualada del Cabrils, fet que va obligar els nostres a tornar a remar.

Podia semblar que el Cabrils amenaçava amb la remuntada, tot i que l’Alella va saber gestionar els nervis. Al final, la pilota aturada va tornar a ser clau. En aquest cas va ser Hugo Núñez qui va enviar l’esfèrica a l’escaire de la porteria visitant amb un brillant xut de falta des de 15 metres (41’). L’Alella va poder sentenciar, però va tocar patir una mica en els darrers dos minuts.

Si guanyem tres partits més, serem campions! Vinga nois, cal fer l’últim esforç!

Aquest espectacular resultat deixa els nostres com a líders amb 75 punts i amb un avantatge de tres més l’average vers el Cabrils. Resten quatre jornades i el títol s’acosta encara més. Si guanyem tres partits més, serem campions! Vinga nois, cal fer l’últim esforç!