Victòries del Benjamí ‘A’ S9, del Cadet ‘A’ i de l’Aleví ‘A’ S11 contra rivals d’entitat

El Benjamí ‘A’ S9 s’aferra a les seves opcions d’arribar al TOP3 de la classificació. En un partit contra un possible candidat a la lliga, el Molinos, l’Alella va viure un dia enorme en atac: li va entrar gairebé tot.

Partit súper competit, emocionant i dels que val la pena veure. Després del 0 a 0 inicial, el marcador va estar empatat en tres ocasions més: 2 a 2, 3 a 3 i 4 a 4. Bosco i Max Mas van fer de les seves per desencallar el partit i segellar el triomf alellenc. Entre els dos van fer les 7 dianes locals: 4 per en Bosco i 3 d’en Max. Feina excepcional de tothom en un partit on l’Alella no disposava de canvis a la banqueta.

Aquest resultat deixa el Benjamí ‘A’ S9 cinquè amb 35 punts, a 2 de la quarta plaça i a 4 de la tercera. Competirem fins al final per assolir l’objectiu de quedar el més amunt possible.

En ratxa

Pel que fa al Cadet ‘A’, els verds derroten el Mataró a casa (8-5) i sumen la tercera victòria consecutiva a la lliga. L’Alella iguala la xifra de partits guanyats (7) amb els perduts (8). L’equip està lluitant de valent per arribar a la setena plaça, ara a 6 punts. El Cadet ‘A’ és vuitè amb 24.

Contra el Mataró, el partit va tenir dues parts ben diferenciades. Els primers 55 minuts, recital verd amb 8 dianes i duel sentenciat. Després, l’equip es va deixar anar una mica i va encaixar 5 gols seguits en els darrers 20 minuts de joc, amb dos penals en contra inclosos. Aithan (5), Mario Díaz, Mauro, i Alex Nova vans er els golejadors alellencs.

Tanquem la crònica del cap de setmana parlant de l’Aleví ‘A’ S11, nou setè classificat després de superar la Juventus per 5 a 4.

Superem un rival directe

Tanquem la crònica del cap de setmana parlant de l’Aleví ‘A’ S11, nou setè classificat després de superar la Juventus per 5 a 4. Els mataronins eren setens a la lliga, però perdre a Alella els fa baixar fins al vuitè lloc.

Partit on els nostres remunten el 0 a 1 inicial, es recuperen de l’empat a 2 d ela Juventus i saben esperar el moment per sentenciar amb el 5 a 3 faltant menys de 2 minuts. Bernat Vilalta, Louay (2), Sergi Gargantiel i Roger Rabanal van ser els golejadors. L’Alella és ara setè amb 23 punts i acumula 6 jornades seguides invicte. Aleví ‘A’ S11 5-4 Juventus

Júnior 3-2 Veterans

Santa Susanna 0-2 Prebenjamí ‘A’ S8

Teià 2-0 Infantil ‘A’

Burriac 1-1 1r Equip

Infantil ‘B’ 1-5 Masnou

Molinos 3-1 Juvenil ‘A’

Prebenjamí ‘A’ S7 5-4 Mataró

Benjamí ‘A’ S9 7-5 Molinos